dag 7 - en bild som jag aldrig lagt upp

gäddan nivet..




dagen osv.

skolan idag va dryg, fast ändå inte på nå vis, aa jag vet inte.. vi slutade i alla fall 2! det gör vi förresten alla onsdagar och fredagar så.
efter skolan så gjorde jag inte så mycket egentligen, sen vid halv 6 for jag till stallet. fick äntligen rida min älskling -kiamba- det va så sjukt härligt att sitta på hennes rygg igen! vi hade dressyr, så vi fokuserade ganska mycket på sitsen och balans. och på slutet fick vi lite (läs: LITE) galopp också. hon va väldigt trög att få igång i galoppen, men till slut fick jag till några steg haha, får hoppas att det går bättre nästa gång! :)

foto: sofia wikman



grymt vetni

va som sagt med tess idag, har alltid så kul med henne! synd ba att vi inte träffas så ofta och det blev ba nå timmar också - inte bra!
vi måste ta och ses igen, så tess, va säger du om nästa helg? vi fortsätter vårt harry potter maraton?
sen jag kom hem vid 6 så har jag klippt gräset, kört moppe och tränat, yes ni läste rätt! ska försöka komma igång helt med träningen, kommer bli svårt men det ska gå, tränade i förrgår med, så ja det går framåt!
näe nu ska jag duscha sen blire väl skype och himym, som vanligt då.




sist jag va hos tess




dag 6 - en bild från en fest

den här blev svår, eftersom jag inte brukar festa precis, men jag tar ba nån random från när jag vare med kompisar.

trocadera ni vet ♥

nöjd agnes? ;););)



redo för ännu en skoldag.. fast näe

tjenare, hur många är vaken nu? det är jag iaf! hoppas på en slapp skoldag idag, va typ dö less efter första veckan och då jobbade vi inte ens nåt, och efter igår va jag typ död ba för att vi fått böcker osv, haha! aja, vi slutar efter lunch idag iaf! blir grymt! tror jag ska va med tess, blir till att fota en hel del, så jag tömde kameran igår ;)




asså HAHAHA sofia ♥




bieber fever you know

never say never


that should be me


down to earth


stuck in the moment


u smile


love me


one time


favourite girl


pray




såååå snygg!



musik i mitt hjärta ♥

nyss kommit hem från skolan, så nu sitter jag här och lyssnar på musik, funderar på om jag ska fixa helklart på rummet, skulle va rätt värt ändå. fast jobbigt.. haha näemen jag görså, ikväll ska jag få det fint på rummet, med lite musik ska det gå att ordna! :)



dag 5 - en bild på mig själv som barn


från mamma och pappas bröllopskort, galet stolt jag va den dagen, kände mig som en prinsessa i den klänningen! sen att jag fick en egen liten bukett att bära också! haha!



nivet att honvet att duvet att jagvet

godmorgon allihopa har ni sovit gott inatt? godmorgon allihopa har ni drömt nånting inatt, godmooorgooon, godmorgon allihop!
haha ba ja som minns den? som vi sjöng på haffsta varje morgon? med rörelser och allt haha!
aja, klev upp för typ 20 min sen, så jag har hunnit ätit frukost, nu ska jag klä på mig sen dra.
men jag är verkligen as trött, behöver sova mina nio timmar för att inte va trött, och igår somnade jag inte förrän tolv, så.. :(
näe men nu måste fortsätta fixa mig, vi höres!




dagen har vare rätt grym ändå

okej, min bloggning suger fortfarande, men aja, det är ju minst ett om dan iaf, så det får duga (:
idag har jag typ inte gjort nåt, eller jag har kört en massa moppe, as kul äre!
sen har jag vare på ku, älskar verkligen vårt konfa gäng, så härligt att det många som fortsatt på ku, kommer bli grymt på lägrena med, typ fler ledare än konfirmander (;
ahja, godnatt!





dag 4 - en naturbild




fångarna på fortet

har städat garderoben hela dagen, nu - fångarna på fortet, ni vet anna anka är med :D



dag 3 - en bild på något som gick snett

haha åh, ba matilda som fatta men hahahahaha ;)



JA.

HEJ.
JAG SOVER.
HEJDÅ.



kvällen komma bli grym!

sitter nu och väntar på att matilda och evelina ska komma, blir nog en riktig tjejmys kväll med brudarna!
oj, nu är dom här utanför, kanske ska gå ner och öppna, vi hörs! ;)

uppdate; okej, dom va inte här utanför, vet inte varför jag trodde det.. fast nuuuu kom dom! ;)



dag 2 - en bild på någon du älskar




ingen frukost :(

godmorgon! nyss vaknat nu, klev upp lite senare idag eftersom jag inte får äta frukost hemma, utan vi ska äta havregryns gröt med äckel negerblåbärssylt hahah.
aja, måste ta och fixa mig nu om jag ska hinna med bussen, så vi hörs!




godnatt!

galet trött nu, så jag tar och går och lägger mig!

matilda som är fotografen, va säger ni om det då? ;)



dag 1 - en bild som är tagen utomlands




nu har jag äckel blåa fingrar :(

shit va dålig jag blive på att blogga, typ 1-2 inlägg om dan? måste få igång det igen!
aja, idag gick vi till skogen och plockade blåbär, vi va typ indelade i grupper på 5 (?) personer, och min grupp plockade mest, eller aa, inte blåbär, vi plockade negerblåbär..... så det blir nog jätte god sylt! (host
sen annars har vi inte gjort så mke i skolan, men vi fick sluta tidigare! typ över en timme, så bror min va snäll och hämtade mig och agnes och nu ska jag göra nåt, venne riktigt än men aa (:




ska försöka mig på den här




första skoldan

fan va less jag är på min jävla dator som alltid ska lagga ihop. pallar inte skriva om inlägget igen, så ni får se i bilder sen va jag och matilda gjorde igår.
och idag började skolan igen, gick faktiskt hyffsat bra att kliva upp och jag hann till bussen också. men skoldagen va riktigt dryg, än fast vi inte jobbade nåt så vare as drygt att lyssna på lärarna som babblade på, helst agnetha....
sen fick vi veta att imorgon ska vi gå ut i skogen med 8A och plocka blåbär som vi ska göra sylt av till gröten vi ska äta på fredag? man ba yessssssssssssss!!!!!!! inte..
näe, nu ska jag he kameran på laddning sen ska jag ta fram ridkläderna, far lite tidigare till stallet eftersom jag ska fota lite, sen kommer sofia fota mig också, så jag hoppas verkligen jag får kiamba!



30 dagarslista

jag skiter i den där 30dagars listan, tyck den va rätt svår, ska försöka hitta en bättre för att få igång nå bloggningsrutiner igen :)



close-up +4

skillnaden utan och med closeup-filter
ganska tråkiga och dåliga bilder, men ville ba visa skillnaden.




jenny & patric












kommer bilder senare

idag redigera jag klart all bröllops bilder, så nu är dom klara, behöv jag inte tänka mer på det iaf, så det kommer lite bilder hit sen. annars så har jag vare en sväng till stan med pappa idag, eller aa, vi va och kolla moppar på stisso, ingen köpt än men. sen snart kommer kattis också, vi ska ha en myskväll tillsammans, har en del att prata om osv :)
så yes, vi hörs!




min dag

dagen blev inte alls som jag hade tänkt, blir oftast inte så haha. iaf så har jag hunnit gå igenom alla bilder från bröllopet, har väldigt svårt för att ta bort bilder, så det är en massa som är väldigt lika varann menmen, hellre för många än för få?! 
jag satt då här vid datorn i godanro tills mamma helt plötsligt sa att vi skulle åka om en timme, jag ba 'va har jag missat nu?', då skulle vi tydligen fara på filippas match och sen fira min moster (jag som va helt säker på att hon fyllde år den 30:onde) och sen när vi kom hem så laggade internet såklart.. är så sjukt less på vårat internet nu, det ba dampa hela tin, sen kan vi inte ha trådlöst heller, skulle önska att vi kunde byta ut skiten, och ska jag va ärlig har jag ingen aning om varför vi inte gör det o:




det här skulle upp vid 12 egentligen

hatar när man skriver ett inlägg man blir nöjd med, sen råkar man stänga ner sidan!

aja, idag äre ba skitväder så det blir en sitta-vid-datorn-dag, en nödvändig sådan! måste sortera klart mina bildmappar, gå igenom alla bilder från bröllopet och redigera lite + en massa andra bilder. måste alltså hålla mig undan fb, kommer bli svårt! men jag får försöka klara mig med spotify! :)
hare bra!



hemma

hemma från bröllpet nu och ont i fötterna har jag! hahah!
iaf så va jenny jätte fin och alla andra såklart men hon va ju självklart finast!
tog en heeeel massa bilder både i kyrkan och på middagen/festen, vart över 400 tror jag? så det lär ta ett tag att gå igenom alla, sen tror jag inte alla får hamna på bloggen heller, så vi får se va lägger upp för bilder sen, jag kanske får upp några imorgon om jag hinner.
jag kanske inte har sagt att jag jobbade där efter vigseln? det gjorde jag och syrran iaf och vi måste ha tjänat en ganska rejäl slant, bror min med, eftersom han är chafför (?) 
men nu är jag rätt så trött så jag ska ba se lite himym som vanligt, sen sova!
elin, farfar, emilia och jenny :)



no one's gonna love you when you're old..

jag är galet less på dig och ditt jävla beteende.



nya skor!

idag har jag jobbat, sista dagen, så jag fick lönen med, kändes himla bra! sen kom jag på också att jag inte hade nå skor till bröllopet imorgon (min kusin ska gifta sig), så det va ba att byta om och fara direkt när man kommit hem, hittade ett par skor också, tog lite tid men jag blev nöjd! bröt också mot min personliga regel om att inte köpa skor med klackar, tycker ju redan att jag är tillräckligt lång (175 cm) men dom här va bara 2-3 cm på så det funkar! :)

nu: how i met your mother!!



tävlar

jag är med och tävlar om en valfri ziperall här, gå med ni också!




äntligen är moppekursen slut!

åhh va dryg moppekursen va, satt helt stilla i fyra timmar, jag kunde knappt gå sen haha.. men nu äre slut iaf! passade även på att boka in uppkörning och provet idag när jag ändå va där, så uppkörning blir den 14:onde och provet den 19:onde! alltså på min födelsedag, får hoppas att det går bra för min släkts bästa haha!
jobbade även lite idag, i för sig bara två timmar men jag orkade verkligen inge mer, jag är så trött så jag nästan vilja sova nu, men det palla jag inte. men imorgon blire till att jobba igen, blir kanske sista jobbdagen eftersom skolan börjar nästa vecka, visserligen inte förrän onsdag men ändå.
näe, nu ska jag se på how i met your mother, är typ beroende av det nu! 

förresten, äre nån som vill följa med mig på ridningen på onsdag? som skulle kunna fota lite med min kamera? har inga bilder på söthästarna och ingen bild på när jag rider heller så, hör av dig om du skulle vilja det! :)



jag är glad :D

haha va äre för fel på mig? jag orkar aldrig och glömmer alltid bort att blogga och när jag väl bestämmer mig för en paus kan jag inte hålla mig borta härifrån, går in och kollar statistiken hela tiden..
så det blir väl till att glömma pausen då, ni märker väl om jag tar en sen igen.
iaf red jag lester idag med, han va så himla lugn och fin, stod helt stilla när jag skulle upp på han med, helt otroligt! sen kändes han rätt bra i början, det va mot mitten han helt plötsligt blev himla seg! men då vare dags att få galoppera lite, sandra sa åt mig att sparka på ordentligt och använda spöet (som förövrigt va en pinne eftersom dom inte hade nå spön ute haha) och att jag skulle va glad om jag fick han att galoppera nå steg, men det gick så himla bra! när vi kom till stället vi skulle börja galoppera så behövde jag knappt röra han så börja han, vart så sjukt glad över hur bra det gick! blev nästan lite halvkär i ponnyn på slutet ♥
hah nämen jag är iaf sjukt nöjd med den här lektionen men hoppas på att få kiamba nästa gång! saknar henne jätte mkee!
äh nog med hästsnacket nu, vet ju att jag har läsare som inte gillar hästar så, iaf så har jag haft så fullt upp idag så jag ska bara duscha sen se på nåra how i met your mother avsnitt, sen SOVA igen! har vare trött hela dagen! och imorgon blire ju till att kliva upp halv 7-7 igen..

livet ♥



va ba tvungen att dela med mig av denna dag..

vakna klockan 7, hade försovt mig, stressa, for till bårmans, moppekurs till 12, for hem, laga mat, åt, for och jobba till 4, for hem, laga mat, ska äta, sen ridning, sen hem, läsa am-boken, SOVAAAA.



liten bloggpaus

tyvärr så har jag ingen blogglust alls nu på sommarlovet, vänta en vecka tills skolan börjar så ska jag komma igång igen.



jobbigt läge

härligt att vakna kvart över 8 av att få ett sms om att jag inte ska jobba idag.. sen gåre såklart inte att somna om heller.. fast aja, det är väl egentligen bara bra! måste verkligen vända på dygnet annars komma jag dö när skolan börjar! 




sorterar bilder

sofia kom aldrig igår </3 så jag satt ensam hemma och kolla på how i met your mother hela kvällen (y'
haha och nu idag kom jag på den fantastiska idén att sortera om alla bilder.. jag har ju haft mina bilder sorterade i mappar som typ 'kompisar' 'djur' 'släkt' osv. och i alla dom så har jag massa små mappar, som typ i kompisar har jag 'kattis' 'matilda' osv. as drygt! fattar inte varför jag gjorde sådär från början.. så nu håller jag på att sortera om, ska ha mappar efter år och månader, mke lättare att hitta då. men sjukt va mke bilder jag har! har hållt på typ två timmar och har knappt kommit halvvägs.. men nu tror jag att jag ska ta med datorn ut och fortsätta där, måste ju ta vara på solen, tyvärr har jag inget internet ute men, det äre värt!




gårdagen

hade rätt fullt upp igår så han inte blogga, först så jobbade jag som vanligt, sen kom jag hem, åt, duscha, sen kom kattis och matilda och va här hela kvällen, för att inte glömma att syrran fyllde år så det va folk här hela kvällen med. sen inatt när jag skulle blogga så vare nå damp med internet, så ni får ett inlägg idag istället :)
va väldigt länge sen jag, kattis och matilda va med varann samtidigt, så det va jätte kul! va ju tvungen att testa min reflexskärm riktigt så jag vi fotade en massa! -bilder kommer sen- sen gick vi in, gjorde lanchips och såg på film och prata en massa, det va en riktigt grym kväll!
aja, nu måste jag städa upp på rummet för fia kommer sen tror jag :)





tänk att jag alltid lyckas




dag 11 - tokigt

hade nästan glömt detta


hahah att åka bob bakom skotern kan va rätt farligt ibland..


så tokigt det kan bli, haha härligt kusiner man har!



söt fast nej

nu har jag nyss ätit frukost och ska snart klä på mig, fixa fram nån lunch och sen cykla iväg.
har väl inte så mke att säga egentligen så, vi hörs!

va äre för fel på mig? hur kan jag lägga ut såna här äckel nyvaken bilder? haha aja måste ju ha nån bild så..



grym kväll!

vare en grym kväll! först for jag ju som sagt och red, fick rida lester, inte direkt min favorit men jag är ändå rätt nöjd. vi gjorde en massa repetion övningar, tog det ganska lugnt. va nog min bästa gång med lester ändå!
aja, sen direkt efter fick jag ett sms av matilda som tänkte komma och hälsa på, så hon kom vid 8 och for typ nyss, vi såg på 'vampyrer suger' sen satt vi ba och kolla runt lite på youtube och pratade osv.
sen har jag fått hem mina grejer jag beställde från tvspelsweb också! beställde ett closeup +4 filter och en 5 i 1 80cm reflexskärm, så vi testade grejerna lite också, blev inga bra bilder alls eftersom vi ba testade lite, men jag är sjukt nöjd med grejerna!
iaf så måste jag sova nu, ska jobba imorgon så ska upp halv 9.. inte smart att va uppe halva natten då, så godnatt!




längtar till ikväll

yes, då har jag köpt nya ridbyxor, hade tänkt köpa svart med det blev ett par mörkgråa istället, riktigt nöjd med dom! :)
så nu har jag nyss rengjort mina ridskor, va väldigt nödvändigt! sen nu ska vi se va jag hittar för andra kläder att ta på mig ikväll haha, allt är typ för smått..
aja, önska mig lycka till!

en bild jag tog innan ridningen för typ ett år sen.



ridning ikväll!

ni kanske har undrat varför jag inte har jobbat nåt på sistone, det beror iaf på att dom jag jobbar hos har varit på semester, men dom kom hem igår så imorgon ska jag jobba igen, sen blire till att jobba tills skolan börjar antar jag (:
annars så vakna jag nu, ska gå ner och äta frukost, sen vet jag inte vad jag ska hitta på, fast jo, jag måste ta fram mina ridkläder och tvätta ridskorna, för i måndags drog ridskolan igång och jag rider ju som vanligt på onsdagar -idag- så det blir grymt att komma igång igen! hoppas jag ba får rida kiamba, fast aa, egentligen funkar det med alla utom lucifer typ, tycker inte om han :/
men aja, nu måste jag äta frukost.



dag 10 - detta gör mig glad

hoppar över dag 9 (dagens) eftersom jag inte har knäppt nå bilder idag



mina allra bästa vänner


mina sockersöta kusiner

såklart finns det en massa annat som gör mig glad med, men i närheten av dom här personerna är jag som lyckligast ♥



har man tråkigt så har man

vet ni, igår gjorde jag inget, och idag gör jag inget heller, så kul!
nämen jag har faktiskt vare på stan idag, köpte present till filippa och torrschampo, sen efter det for jag till vårdcentralen, lämnade prover osv.
men nu gör jag inget, väntar ba på att mina nedladdningar ska bli klar nån gång, visste inte att det tog så lång tid att ladda hem serier..
aja, vi hörs när jag har skaffat ett liv.



dag 8 - en favoritbild





dag 7 - en bild som jag aldrig lagt upp


och ja.. man kan ju undra varför? haha älskar att kristian ser ut som ett spökeee



yesss

glömde lägga upp dag 7 och 8, så kommer tre inlägg på en gång nu

yes, då har man vaknat, eller aa vaknade typ halv 11, men jag har legat framför tvn tills nu.
iaf for jag ju till matilda i lördags, först for vi på en fotbollsmatch som hon skulle döma, sen for vi hem till henne igen och typ ba såg på tv/film hela kvällen, sen beställde vi pizza och bakade en kladdkaka.
sen somna vi kanske 2 - halv 3? 
sen på söndag väcktes vi av att mamma ringde och sa att dom skulle hämta mig om en halvtimme för vi skulle till mormor, så då vare ba att kliva upp.
sen va vi hos mormor typ hela dagen igår, och ja, nu sitter jag här och skriver ;)
näe, nu ska jag inte tråka ut er nå mer med en lång text, så det får bli en bild på matilda.

sötnos!



dagen

igår hade jag inget att skriva om, jag såg ba på 'my life as liz' hela dagen, bra liv... haha, men jag älska det programmet, så grymt bra! men jag blir ba så arg på att hon blir tsm med Louis och ba är sur på Bryson, hon ska ju va med Bryson! fast jag fattar inte riktigt slutet på andra säsongen, för då gjorde hon ju typ slut med Louis, eller? sen verkade det som om hon blev tsm med Bryson igen? eller aa, jag fatta inte så mke, så jag hoppas det kommer en tredje säsong, annars dör jag.....
aja, nu ska jag dra till matilda snart, ska sova över där, så det blir grymt. 
så vi hörs imorgon!

osminkad och blött hår, så klaga inte.



dag 6 - tema grön




frukost time

godmorgon, någon vaken än? det är jag iaf som ni kanske märker, vaknade typ halv nio och kunde inte somna om så jag har legat i sängen och kollat på 'my life as liz' istället.
men nu tänkte jag att det kanske är dags att kliva upp och äta frukost. inte för att jag har nå planer idag men ovärt att ba ligga här hela dagen så, om det är nån som vill hitta på nåt så är jag på (:
aja, nu ska jag äta frukost, så vi hörsssssss.




less jag blir

bläää, hade skrivit as långt om vad jag och tess gjort dom här dagarna och precis när jag skulle publicera fick datorn för sig att lagga ihop, så jag va tvungen att starta om skiten. så då tänkte jag att det hade sparats i utkast, yes minsann det hade det, eller aa den första raden, så då började jag skriva om allt och när jag nästan va klar råka jag trycka ner sidan, kul va?
så ja, ni får inte veta vad vi gjort, jag palla inte skriva om igen, och tyvärr har jag inga bilder heller eftersom jag glömde att jag hade med mig den......................



dag 5 - en gammal bild



hahah åh ♥ var ba tvungen ;)



new stuff




grym!




tjena!

idag drar jag på stan medd tess, efter det far vi till henne och kanske badar i hennes pool, sen ska vi fortsätta vårat harry potter maraton, gick ju bra sist.. haha vi såg två filmer sen somna vi (y'
aja, sen sover jag över där och sen drar vi till nyänget om det är bra väder imorgon.
sen måste jag ta och höra med matilda vad hon gör imorgon kväll, vi har typ träffats två gånger på hela sommarlovet, hemskt ju! ):
så matilda om du ser det här, smsa mig!
nu måste jag äta nåt, blir antagligen nudlar, pallar inte göra nåt annat ;)

älskar dig snygging :)



dag 4 - min hobby


har tyvärr ingen bild på när jag rider, men här är en gammal bild på lillfjanten ♥

förlåt tess, jag vet att det är din bild (a'



manic drive ♥


walls

music

closer

memories

blue



dag 3 - en familjemedlem

filippa och oscar (:



busigt värre


före                                                                            efter (-har lovat mig själv att aldrig göra svarta fläckar                                                                                                                           över ansiktet, men jag såg verkligen hemsk ut.)



godmorgon!

nyss ätit fruost, smörgåstårta, så grymt gott!
aja, idag ska jag fara till skeppsmalen med min familj och lindbergs, blir nog grymt! iaf en massa bilder.
har inte så mke mer att säga nu, så hejdå.

juste, ni ska få se vad för busigt jag gjort också, hihi



grattis andré, 18 år!

hitta ingen finare bild så.. ;)




webbkameraa (y)

bytte, pallade inte ha klänningen..



dag 2 - favoritpryl



kan inte bestämma mig men (a'



tårtdag idag

blev nästan klar igår, måste ba typ dammsuga och dammtorka osv.
iaf så har jag nyss duschat och klätt på mig, bror min fyller ju 18 år idag! han började fira redan vid 00.00 igår, han och en annan kompis som också fyller 18 idag for och köpte en öl, ba för att få visa leg och va vuxen liksom, hahah!
aja, nu måste jag torka håret och fixa mig klart, det kanske kommer nån snart ju.
hare bra!