blä

jävla dator.. varför hamnar man alltid här?! 
jag måste städa/fixa klart i mitt rum idag har jag kommit på, för andre fyller år imorgon och pappa på tisdag och palla då liksom? nej tack. sen vill man ha fint då med, så ja, det blir till att hålla på halva natten men det kan inte hjälpas.



dag 1 - självporträtt


visserligen matilda som knäppt, men då får räknas ändå



lets go

Dag 1 - Självporträtt
Dag 2 - Favoritpryl
Dag 3 - En familjemedlem
Dag 4 - Min hobby
Dag 5 - En gammal bild
Dag 6 - Tema grön
Dag 7 - En bild som jag aldrig har lagt upp
Dag 8 - En favoritbild
Dag 9 - Dagens
Dag 10 - Detta gör mig glad
Dag 11 - Tokigt
Dag 12 - Min vardag
Dag 13 - Tema ljus
Dag 14 - En vinterbild
Dag 15 - Kärlek
Dag 16 - Självporträtt i svartvitt
Dag 17 - Ett ögonblick
Dag 18 - Känslor
Dag 19 - Här bor jag
Dag 20 - Tema olika
Dag 21 - När jag var liten
Dag 22 - Mitt beroende
Dag 23 - En sommarbild
Dag 24 - Detta gör mig glad (favorit i repris)
Dag 25 - I all hast
Dag 26 - Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27 - Tema två
Dag 28 - Väder
Dag 29 - Senaste bilden på mig själv
Dag 30 - Valfri bild



tävlar

jag är med och tävlar här :)




i better keep on cleaning

tänk, det går framåt, har fått bort alla kläder från golvet osv, så nu ska jag bära ner all smutstvätt, sen måste jag städa vidare, haha herregud, detta komma ta hela dagen.. om inte flera dagar!



städastädastäda

spotifyyyy
det allra allra bästa
härligt



kom igen nu malin

åh, nu är jag verkligen less på det här! varför tar jag inte tag i mitt liv???? har typ inte gjort nånting den här sommaren känns det som, bara suttit hemma vid den här jävla datorn, och inte gör jag nåt vettigt vid den heller, bara facebook och facebook om och om igen.
varför tar jag inte vara på dagarna? visst dom jag brukar umgås mest med har vare borta största delen av sommaren men äre nån ursäkt till att inte ta tag i att börja träna? eller att fixa iordning rummet? nej nu fan! jag är jag så arg på mig själv, den här gången ska jag se till att få ordning på det, blir det inte bra nu, då ger jag upp, helt seriöst, jag pallar inte leva mitt liv som det är nu. jag måste se till att få ordning på allt innan skolan, jag måste få igång rutiner, för sen när jag börjar 9:an, då SKA jag höja mina betyg! för jag vet hur besviken jag blev iår när jag fick mina betyg.. jag vet, dom är inte dåliga, men för mig är dom det. jag är inte nöjd med dom, för jag vet att jag kan bättre!
så därför måste jag verkligen få iordning hemma så att det blir lättare att fokusera på skolan till hösten. så imorgon börjar jag, imorgon ska jag börja rensa igenom mitt rum, jag ska få iordning så att jag trivs här, jag vill verkligen ha det fint. sen ska jag träna också. jag SKA göra det.
så önska mig lycka till, det lär behövas!



min dag/kväll

då har man kommit hem från stan, köpte ett par jeans, örhängen, halsband, ringar och armband, känns grymt! gick också och kollade efter hårfärger eftersom jag bestämt mig för att tona mitt hår mörkare, trivs inte riktigt i den här färgen, tycker inte att jag passar i den.. men iaf så hade jag jätte problem, jag tyck alla ser så mörka ut, eller så äre ba blont, känns som det inte finns nåt lite mitt i mellan, så aa, jag köpte ingen idag, får se om jag hittar nån sen :)
bilder på det jag köpte iaf kommer senare, orkar inte knäppa nu, är typ trött, sen ska vi ha massa främmande ikväll med, känns as drygt.. aja, det blir nog bra, annars kommer jag hit och tröstar mig ;)




dom senaste fyra dagarna

usch, det här känns hemskt, min statistik har sjunkit som fan på slutet..
skyller på skit internet som alltid dampar och håller på, har typ inte funkat riktigt på flera dagar, fast i för sig har jag inte tagit till vara på dom som små tillfällena där det funkat heller, då har jag ba kollat facebook istället.. så aa det är mitt fel med ;)
men nu funkar det iaf så vi ska se om det håller i sig, i så fall ska jag fortsätta blogga på som vanligt! :)
aja, när ni hörde från mig sist så var jag hos mormor, sen dess har jag jobbat och vare med kattis och matilda. hade tänkt ta med mig kameran när vi for till matilda i onsdags men såklart hade jag inte laddat batteriet innan och självklart vare världens finaste solnedgång den kvällen också.. va så arg haha! hos matilda åkte vi båt, badade och mest ba pratade, sen for jag och kattis till kattis pappa och sov där, sen på torsdag så matade vi svanar (var livrädd, haha..), badade och solade, sen for jag hem vid 4. senare på kvällen kom annika, jb, albin, alma-linn och henrik, vi åt, spelade kubb och ba hade det trevligt.
sen nu idag skulle jag egentligen ha jobbat, men jag mådde inge bra imorse så jag stannade hemma, mår bättre nu men jag har as ont i huvet, eller typ örona, mamma trodde det kunde va nåt med bihålerna, hoppas inte!
aja, nu blev det här väldigt långt, så jag skriver mer senare istället ;)




jag älskar dig!

du är så bra sofia ♥

förlåt för att jag stal bilden från fb, men har inga bilder på mormors dator.



hahaha

jag kommer inte palla lägga in nå bilder, så det får komma sen

haha skön mormor man har asså,
mormor: hördu jag ska gå ut och trimma nu, så du får sätta dig vid datorn så länge
jag: jaha, okej? :o
mormor: ja, du har väl nån facebook eller nåt som du kan underhålla dig med
jag: haha okej, jag säger inte emot..

haha så nu sitter jag här och vid facebook haha.
aja, vet inte riktigt va jag ska skriva mer nu, jag har inte gjort så mke sen jag kom hit, typ ba fikat.. haha
iaf så skriver jag nog mer senare när jag gjort nåt intressant.




till mormor

justja, nu drar jag till mormor till på tisdag, så det blir nog ingen bloggning där, kanske nåt inlägg om dagen men, inga bilder iaf, eller kanske, jag tar med mig både kameran och minneskort läsaren så vi får se ;)
ni får en härlig bild på mig och söt-kusinerna så länge.




orkade ändå




nu åker vi till lindbergs

kommer en snabb outfit bild tagen med webben, men jag orkar inte dra fram kameran osv.

haha fail bilder.. aja, orkar inte fixa håret så det får självtorka så det blir lite så här charmigt *host* lockigt..



yes så äre

ska ta en dusch, fixa mig, sen dra till agnes, eftersom hennes mamma fyller 40.

13:37 haha



trevligt men lite långtråkigt

hade faktiskt ganska trevligt igår, min släkt är väl inte helt normal.. haha min kusins kille adam tänkte para ihop mig med hans kusin, får väl se hur det går haha ;)
bilder kommer senare, men jag knäppte inte så mke egentligen, va mest filippa som sprag omkring och knäppte på småbarnen typ.

fick bli en bild på adam och milo från när aw fyllde år (:



alltid lika mysigt med en mosad spindel i taket..

hihi så gåre när man lyckas slå ihjäl en spindel med en tidning, sen är man så rädd att den ska återuppstå när man tar bort den med papper, så den får sitta kvar där..




drar iväg igen

då var man hemma från stranden, badade ba två snabba gånger ändå, det va typ plågeri att bada, va as kallt i vattnet.. enligt mig iaf, alla andra tyckte det va as varmt.. men jag trivdes med att ligga och sola istället!
nu ska jag fixa mig, sen går vi till farfar, där det är typ släkt middag, det farfars barn, barnbarn och barnbarnsban och evas barn och barnbarn haha, mamma räknade ut att vi skulle bli typ 35 pers eller nå..
ba typ massa småbarn, blir nog mykke trevligt, tar med kameran också så ni får se lite bilder på mina söta små släktingar :))
aja, nu måste jag skynda mig, vi ska dit om mindre än en timme, så hejdå.



barnridning ;)

juste måste göra lite reklam åt agnes också, men ni får skynda er om ni ska hinna ;)

på cold creek ranch såklart ;)



gårdagens





jag är trött

yes då har man vaknat då.. haha lite sent kanske men behöver få sova ut en dag. nu ska jag gå och äta frukost sen blire till att ta på sig bikinin och dra till åte. typ 40 grader ute i solen så jag lär nog ba bada, sola känns lite plågsamt ;)
aja, outfit bilder sen igår kommer i nästa inlägg, ska ba he in dom på datorn så.

bjuder på en nyvaken och sliten bild på mig själv.. ni måste inte titta



tessis

då var man hemma igen, alldeles svettig.. men det är ju så sjukt varmt ute, hoppas det håller i sig till ikväll så man kan ha shorts. ska ju på det där tivolit i hamnen med therese, blir nog roligt, hoppas ba det är mke folk, fast inte för mke, för det är jobbigt med kö haha..
aja, nu ska jag snart gå in i duschen sen ska jag välja kläder (eller har halvt gjort det, men vet inte om det passar ihop..) sen blire till att fixa sig och äta och sen far jag ;) vid typ 6-7 eller nå. vilka ser man där förresten?
aja, kommer troligen outfit bilder sen, får se om  jag hinner.. men det borde jag!

bild från när vi nyss hade blive kompisar hahha, fula vi va :*



hejdå snart

vaken nu igen. egentligen borde jag inte klaga för det finns dom som hare värre, men jag tycker det är sjukt drygt att kliva upp halv nio nästan varje dag.. haha! men jag får ju pengar sen så då äre lugnt värt det!
och jag vet en sak som inte ni vet! happyface :D
hhihihihihi
btw, är sjukt glad för ännu en grej också, pappa har äntligen börjat med tennisbanan! vi va ute igår och mätade upp den, sen så har jag typ fixat där med traktorn. åhh som jag ar längtat! äntligen!
aja, nu måste jag börja fixa mig.

jobbaaaa



cold creek ranch


förstår ni nu varför jag älskar stället? har en massa bilder mer, men jag vill spara lite till senare med.
tog inga bilder i caféet heller, kändes lite fel när det var massa folk där ;)
klicka på länkarna om ni vill se mer bilder eller veta mer om stället.
coldcreek.se
coldcreekranch.se
coldcreekprint.se
msmaskin.se



hemma efter jobbet

nu är jag hemma igen, bruka va hemma typ en timme tidigare, men som sagt så fotade jag lite efteråt, eller typ en halvtimme, sen medan jag cykla hem så va jag på sånt bra fotohumör så jag va tvungen att stanna hela tiden för att knäppa kort, haha allt folk som körde förbi trodde jag va dum i huvet typ.. och inte bara därför haha, för jag vet inte, jag är typ på as bra humör, har vare det sen igårkväll, ingen speciell anledning egentligen, blev typ glad efter att jag skrev det där inlägget om att man ska va nöjd med sig själv. iaf så hedde jag på högsta volym i min mobil (hade inga hörlurar) och sjöng/skrek hela vägen hem, haha det lät nog inte falskt alls..
aja, nu tänker jag lägga in bilderna från dagen till datorn, så får vi se hur många jag lägger ut sen ;)

får bli en sån här tråkigt blombild igen ba för att ha nån bild..



drar och jobbar

godmorgon allihopa! säkert typ ingen vaken nu men aja, nu ska jag snart gå ner och borsta tänderna sen tar jag cykeln och drar och jobbar, funderar på att ta med kameran och fota lite efter jag har jobbat, så jag gör nog det, så får ni se hur mysigt det är där! :)
iaf så vet jag inte riktigt va jag ska skriva mer, så jag får skriva när jag kommer hem :)




kroppsideal osv.

statistiken bara fortsätter höjas, det här är nästan läskigt.. haha men ändå äre kul som sagt!
iaf så såg jag och mamma bara på ett avsnitt för hon va så seg på att komma upp, vi såg typ nyss klart det och nu tänker jag gå och lägga mig eftersom jag jobbar imorgon med.
men först tänkte jag ba dela med mig om mina tankar lite.
det är ju väldigt mycket prat om kroppsideal och hur man ska se ut osv. och jag tycker att allt det där är så fånigt. liksom när jag läst olika bloggar och så, då äre alltid olika kroppsideal typ, vissa säger att man ska va kort och ha snygga kurvor, medan andra säger att man ska va pinnsmal och lång, jag förstår inte? kroppsideal kan ju inte finnas om alla strävar efter olika kroppar. jag tror att det egentligen inte spelar någon roll hur man ser ut, vi tjejer hittar alltid nåt att klaga på över våra kroppar. till exempel jag har alltid vare onöjd med min kropp, att jag är lång, för smal, långa ben, tunt hår osv. jag har alltid vare en sån som klagar på allt med mig själv, men nu på slutet har jag kommit på mig själv med att ena sekunden tycka att jag är för smal och andra sekunden tycka att jag är tjock. och egentligen så vill inte jag ha särskilt tjockt hår, jag trivs ganska bra med mitt tunna. så nu på slutet har jag försökt att hitta nåt varje dag som jag är nöjd över (vet att det va nån bloggare som tipsade om det, men minns inte vem) och nu så klagar jag inte så mke längre. visst jag tycker inte att jag har perfekt kropp och jag tycker inte att jag är särskilt vacker, men jag har lärt mig att inte hata mitt utseende, jag trivs faktiskt rätt bra i den jag är, och jag måste säga att mina vänner har hjälpt mig att inse det, så dom ska ha ett stort tack till att mitt självförtroende äntligen har höjts lite, så tack! 
och till er alla som inte lärt er att gilla er själva än, försök och kämpa för det! en dag kommer ni förstå vad jag menar, och ni kommer älska känslan av att inte hata er själva! 
så lycka till allihopa! :)



när du log blev jag helt varm inombords

åh va roligt det är att gå in på bloggen och se att man har besöksrekord! blir sjukt peppad att blogga nu, hoppas det bara håller i sig.. har fått en del kommentar nu också, hoppas ni fortsätter kommentera med, blir så mke roligare då! :)
aja, idag har jag typ jobbat, målat som vanligt, agnes kom också dit en sväng och var med ella.
men nu iaf så tänker jag ha en myskväll med mamma, ska se på morden i midsomer, får se om vi bara kollar på det som va igår eller om vi kollar på det första avsnittet som vi missade också ;)
iaf så kommer lite bilder från när tess fyllde år.

uppdate: det är nå fel, kan inte ladda upp bilder, så dom kommer senare.
tar ba nån gammal ur arkivet så länge.

hahah den va väl söt? btw, är fortfarande beroende av dom tuggumina..



matilda

men shit, statistiken har ba helt plötsligt höjt sig, så jag kände mig manad att blogga igen, inge kul om ni går in igen och det inte är nå nya inlägg inte ;)
har inge speciellt att skriva, så jag tänkte att jag lägger in några fler bilder från när jag och matilda fota :)

älskar den här bilden!

tyck det blev fint ljus och fin bakgrund i den här, synd ba att ögonen blev så mörka :/



mer läsare

bloggtrafik



Damp internet

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men internet har vare as dampigt ;s iaf så har jag inte gjort så mke annat än att jobba och vare hemma typ, förutom tisdag när jag for ut till evelinas stuga, va med trevligt än fast vi inte gjorde så mke mer än att dö... Haha, aldrig mer säger jag bara! eller va säger du evelina? ;) imorse började jag iaf packa till jesusrock, vilket jag är på väg till nu ;) sitter i bussen och som tur är hade dom internet där! Aja, får hoppas att jag får tag i nå internet där också, finns nog inte, men ändå (; annars skriver jag mer när jag kommit hem.



bloggriket.se

http://www.bloggriket.se/ - gå med ni också om ni vill ha fler läsare! :)



sängen nästa

nu har matilda åkt hem och jag ska bege mig mot sängen. känns drygt att jag ställer väckarn på åtta, men det kunde ha vare värre så jag ska inte klaga.
aja, godnatt!

en av bilderna på matilda, fler kommer sen :)



ny header

gjorde en ny header på en av bilderna matilda knäppte på mig ikväll. tryck f5 eller uppdatera sidan om ni inte ser den. nu har vi iaf suttit och redigerat massa bilder, men lessnade efter ett tag haha, det tar ju så lång tid..
men nu ska vi göra nåt annat iaf. så hejdå :)




snabbt ba

nu har vi fixat oss och ätit efterrätt, eller inte jag, för den va äcklig...
sen nu ska vi ut och fota då, passar på att uppdatera när matilda är på toa.. haha.




med matilda

hejsan, nu står jag här med matilda, vi har typ ba pratat sen hon kom och nu ska vi äta. efter vi har ätit ska vi fixa oss och gå ut och fota, så det blir en massa bilder sen :)




finaste vännen man kan ha

japp, då har man sommarjobb! :D på en jätte mysig gård med café i gerdal, känns riktigt kul faktiskt :)
börjar redan imorgon, klockan tio, så jag slipp kliva upp tidigt, känns så skönt! fast det är lite drygt att jag måste cykla dit men vad gör man inte för pengar? haha
aja, nu sitter jag och väntar och ser om matilda kanske kan ta och komma hit.. yes, nu smsa hon, hon kommer om 10 min typ, bra info för er jag vet.
juste, jag måste ta och duscha innan hon kommer med, så jag kanske ska skynda mig.. hihi, vi hörs!



kanske sommarjobb

nu är jag vaken och har nyss ätit frukost och sen ska jag ba klä på mig så ska jag och pappa fara och kolla/hälsa på en gård där jag kanske ska sommarjobba, hoppas verkligen det! jag behöver pengar liksom.. (a'
aja, pappa står antagligen och väntar, så det är nog bäst att gå, vi höres!




agnes


skillnaden på utan och med reflexskärm, vänster utan, höger med, och jag vet att det är nån konstig skugga i hennes ansikte i höger bild, men jag orkar inte redigera bort det.
vet att ni tycker att reflexskärmen va grymt snygg, och vi tejpade mitt på för att vi råkade riva sönder den.....



mykke vakker bild :)

nu for nyss agnes och dom, va väl trevligt men det är ba så tråkigt att vi aldrig kommer på nå att göra.. men vi gjorde en reflexskärm iaf haha, as fin blev den! sen fota jag henne lite också, blev riktigt fina bilder, lägger in dom om en stund (:



grym dag igår

förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, men igår for jag till tess som fyllde år, va där hela dagen, badade, fotade, såg på film och gjorde lite annat, sen sov jag över. kom hem vid 1 kanske? sen har jag typ inte gjort så mke, iaf så ska jag snart börja fixa mig, sen så kommer agnes och dom och äter (:
fast först ska jag lägga in massa bilder på datorn, har ju inte ens lagt in dom från midsommar = skandal...



punkt.

pallar inte blogga och låtsas va glad när jag egentligen är så jävla arg, så ja, det blir inge mer bloggning ikväll.



nu ska jag fara typ

nu har jag just valt kläder för dagen och ska gå och duscha typ nu, sen bär det av till lukas, var väl det jag skulle berätta så, aja skriver mer när jag kommer hem, vi blir nog där ett tag så aa ;)
hejdå



vaken nu

det gick sådär med att kliva upp tidigare, vaknade nu, men inte så sent egentligen och jag klev ju upp på en gång, så jag tycker ändå det är värt ett applåd :)
nu tänker jag städa och nu ska jag faktiskt göra det, för sen måste jag duscha och fixa mig, sen drar vi till kusin som fyller 11 år, där blire nog kanske till att bada, får hoppas det! för dom bor jätte mysigt vid en gullig liten sjö :')
aja, vi höres later.



söt bild, jag vet

nu höjdes statistiken igen! hoppas det fortsätter såhär, ni måste bara bli bättre på att kommentera ;)
iaf så känner jag mig typ hemsk, jag har knappt börjat städa, jag har suttit och typ försökt flytta allt med blicken, men uppenbarligen funka det inte.. men nästan allt är bortplockad från skrivbordet iaf, och jag har kommit ihåg bloggen, så lite stolt är jag ändå :)
men nu tänker jag gå och lägga mig, är as trött, så kan jag kliva upp lite tidigare och städa och ändå ha hela dagen på mig att sola sen, hoppas ba det blir fint väder imorgon med! (:
men vi hörs imorgon,
godnatt!

haha sista dagen i rhodos, ellen är fotografen, hon lyckades verkligen ta en söt bild på oss ;)



roligt roligt

okej, jag erkänner, jag har inte börjat städa än haha, men det är så mke att jag vet inte vart jag ska börja, så jag har ba suttit och klickat runt på facebook och läst bloggar, men nu finns det inget att göra på datorn längre, så nu måste jag ta mig i kragen och börja städa! herregud, det här kommer ta hela natten om jag inte börjar snart..
önska mig lycka till! ;)

hahah herregud, nu kom min bror hem efter en körlektion,
filippa: fick du körkortet?
andre: ja, det är klart!
osv, hahahhaahah, sen fortsatte jag och andre driva med henne, så hon tror han har det, asså han har inte ens fyllt 18 än, det gör han om en månad.. filippa är så korkad :))



hahah

det blev till att fara till åte idag, va rätt kallt i vattnet, men det va så varmt i luften så det funkade ändå. det är verkligen as härligt väder idag, inte ett moln!
satsade mest bara på att bli brunare på ryggen idag och ja.. det syns haha, blev faktiskt lite röd, men jag låg ju ändå på stranden i 5 timmar så det är nog inte så konstigt..
men nu måste jag verkligen ta tag i mitt rum, så här får det inte se ut, helt seriöst har jag nog aldrig haft så stökigt förr.
hihih aja, skriver senare igen.

va säg ni? fint va? hahah!




den här gången ska det gå, annars lägger jag ner

en viss sofia wikman tyckte att min blogg verkade lite död, så vi ska se om jag kan få i ordning det här igen, har en massa bilder jag inte lagt upp, så det är väl inge problem med det, men att komma ihåg bloggen, that's my problem..
haha aja, det ska nog gå på nå vis.. men imorgon tänker jag försöka hålla mig borta från datorn, ska försöka komma ihåg att blogga men, iaf så måste jag städa rummet mitt, det ser ut som ett bombnedslag och jag måste verkligen röja igenom garderoben och renbädda sängen med. får hoppas det är soligt också så ska vi se om jag kan bättra på min bränna lite, börja känna mig blek igen.. ):
hihi aja, hare bra så länge, för nu ska jag sova.




fyfan

så sjukt less på folk som inte tänker efter innan dom säger saker.
det är inte bara du som har känslor idiot.