himlarns intressant vetni

Har suttit och kollat på Blue Water High hela dagen typ, så nu är jag snart klar med första säsongen. Va ju flera år sen man såg på det sist och fortfarande är det lika bra!
Men jag tror jag ska fortsätta med det nu, sååå I see you later!

Tog nån random bild från Solberg, fråga mig inte varför, för jag vet inte själv. Men jag förmedlar känslan jag har nu rätt bra där känns det som. I djupa tankar. Hahahah, kan jag sluta försöka låta smart eller? Jag ba faila ju ändå..



palla va sjuk

Fult ändå att man har nästan dubbelt så många läsare när man inte bloggar än när man gör det. Är det typ en hint om att jag inte borde blogga? Fast om jag inte bloggar så lär ju ingen kolla.. hm.. 
Hahah aja, vem bryr sig? Idag blir jag hemma iaf, mår inge bra och vi har ju friluftsdag idag, skulle gå till hallonbacken. Känns inte särskilt lockande om man inte är nå pigg så.
Tänkte dra igång en film eller nåt nu så, vi hörs senare!



dagen typ

Kryade på mig rätt snabbt efter det sista inlägget, så jag tog mig en dusch och kände mig sen helt pigg. Så vid 4 drog jag till Matilda, där även Agnes, Elias och Emma va. Sen drog vi igång en dokumentär om Auschwitz och efter en stund kom även Kattis. Filmen var 285 min, men vi såg långt ifrån hela. Helt sjukt allt som hände där, förstår inte hur tyskarna kunde bete sig sådär mot judarna, och att SS-soldater som levde när dom gjorde dokumentären fortfarande inte tycker att dom gjorde fel. Det är ba sjukt.
Aja, kom hem strax innan 8 iaf, åt middag och sen hamna jag vid datorn. Ska nog snart börja dra mig mot sängen, men först ska jag renbädda! Men det blir nog inga fler inlägg idag iaf. Så godnatt!

Kände inte för att ta nån bild på mig själv idag, så det fick bli en gammal.



ny header

Ny header, tryck f5 om ni inte ser den!



jobbigt läge

Vaknade imorse, hade ont i magen och mådde illa. Efter att jag ätit frukost mådde jag ba sämre, så jag gick och la mig igen. Kunde inte somna om, så jag såg en film istället. Nu mår jag bättre men har ont i huvet istället, fett med najs detta måste jag säga! Nej, fyfan, hatar att vara sjuk, man ba hamnar efter i skolan också.
Nu tror jag att jag ska ta och se en till film, finns inte så mycket annat att göra såå, vi hörs!

Ser ni mitt öga eller? Blir nästan rädd ju, det är ännu rödare i verkligheten och jag har ingen aning om vad jag gjort heller.



fett med super najs

Efter att dom for igår gick jag och Lenore och la oss, sedan såg vi klart på Lejonkungen, dock tror jag Lenore somnade innan den va slut haha!
Sen idag vaknade jag av Lenores alarm klockan 9, säkert ingen hjärtattack där heller, vart så galet rädd, mobilen låg alldeles bredvid mig och sen hade hon världens högsta ljud, man dog ju!
Men lyckades somna om, sen klev vi upp vid kvart över 11, åt frukost, sen letade vi fram utekläder till Lenore. Efter det gick vi ut och lekte i snön.. hahaha, näemen det va en massa folk utanför oss, fråga mig inte varför, men så vare iaf, så vi grillade, åkte madrass och brottades typ! Härligt värre!
Efter ett tag gick vi in en sväng och värmde oss en stund och sen gick vi ut och körde skoter! Hade varken åkt eller kört något i år, så det var galet härligt! Lenore tyckte till och med att jag va bra på köra, säkert inge stolt jag blev! haha.. Körde 70 också! Och Lenore gjorde så vi nästan tippade också, skrek ju lite kan jag lova..
Men nu har hon nyss farit, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Tack för dessa två dagar bästavän!



grym kväll med grymma människor!

Vid halv ett idag kom Lenore till mig, vi ba satt vid datorn och dreglade över One Direction, sen gick vi ner och såg på tv och åt bj, ba hej tjock!
Sen vart det mer One Direction osv. Efter maten snabbstädade vi mitt rum, fixade oss och vid halv sju kom Cajenny och Linus. Sedan vid halv 8 gick vi ut och mötte Filip, dog lite där med..
Under kvällen så ba chilla vi, såg på melodifestivalen och sen även film. Först Wrong Turn 4, så galet vidrig film! Så efter det blev det Lejonkungen, dock hann vi ba se början innan dom for men.
Hade iaf en galet bra kväll! Ni är så bra allihopa! Så tack för kvällen!


Söt-Lenore.



tack för kvällen brudar!

For till själevad vid halv sju, mötte Rebecka och Evelina på ica, där vi köpte bj. Sen gick vi till Rebecka, pratade en massa och satte igång första Harry Potter filmen, efter ett tag kom Kattis också. När den va slut såg vi sista Harry Potter filmen också, men ärligt så hängde jag inte med alls i nån av dom. Hade ju sett båda redan och vi pratade en massa under filmerna + att jag var galet trött och somnade flera gånger i Evelinas knä.
Men jag måste säga att jag hade en grym kväll med mycket skratt. Älskar er tjejer!
Hittade en suddig liten fin bild på mig och Kattis sen vi fotade i oktober.



25 sanningar om mig

- jag är rädd för allt möjligt hela tiden
- jag har svårt att lita på folk när dom säger nåt positivt om mig
- jag har lättare för att gilla yngre killar
- jag hatar att va lång
- jag har världens underbaraste bästa vänner
- jag klarar mig inte utan datorn och mobilen
- jag missar bussen ofta och får gå till skolan
- jag har jätte svårt för att koncentrera mig på skolan
- jag tänker alldeles för mycket
- jag kan sitta i timmar och inte göra någonting alls
- jag älskar min klass, ibland
- jag är less på mig själv
- jag har hatat många helt utan anledning egentligen
- jag kämpar varje dag med att bli en bättre människa
- jag vill flytta
- jag skulle inte klara mig utan musik
- jag har panik för att börja gymnasiet
- jag pratar hela tiden om snygga killar
- jag är rädd för att vara mig själv och har på det sättet förstört mitt liv många gånger
- jag bryr mig alltid om vad andra ska tycka
- jag tar åt mig av allt negativt folk säger om mig
- jag tycker inte om mig själv
- jag hatar att vara ensam, men ändå älskar jag det
- jag älskar killar med snygga kläder
- jag är less på att bli sårad



svar på kommentar.

Om du/ni nu tycker att jag är ful äre väl bättre att säga det till mig istället för att kommentera anonymt? För om man är tvungen att säga det ska man kunna stå för sin åsikt.



tjejkväll för hela slanten!

Måste säga att denna skoldag har faktiskt varit bra, trots omständigheterna (kände för att låta smart), vi har liksom knappt jobbat nåt, ba chillat genom lektionerna typ! Bakade även jätte goda muffinsar på hemkunskapen, ska nog ta och försöka mig på att baka dom hemma nån gång med.
Men nog om skolan, sen jag kom hem har inte gjort så mke, som vanligt, Lenore ringde också, as najs måste jag säga!
Åt god mat, ris och kyckling, sen ba suttit vid datorn, och om en timme typ ska jag dra iväg till Rebecka. Där kommer även Kattis och Evelina vara, sen ska vi gå och köpa bj med, blir nog en toppen kväll!

Bjuder på en ful bild på mig och min kära vän Evelina!



ointressant skit

Somnade med sminket igår, inteee bra, jag som vare så duktig på senaste tiden och tvättat bort det varje kväll.. Haha aja, känns som många bryr sig, fast nej.
Men nu ska jag ba fixa det sista, sen går jag ner till bussen, och jag ska hinna med den, annars äre fritt fram att döda mä! Haha skoja, gör inte det..
Asså va jag skriv intressanta saker känn jag.. Eller inte.
hahah..
Men iaf, äre nån som vill hitta på nåt ikväll så är jag på! Hör ba av er så fort som möjligt, för jag känn att jag verkligen inte vill va forever alone ikväll, tänker alldeles för mke då. Jag vill ba ha kul!

Tur jag har er tjejer!



Måste ba säga herregud va jag har bra vänner! Ni är så galet underbara! Vet inte va jag skulle gjort utan er och det vill jag inte veta heller. Huvudsaken är att ni hjälpt mig så sjukt mycket!

Kan väl inte säga att detta varit nån särskilt bra dag egentligen, en jävla skit dag om jag ska va ärlig. Men vid 6 tog jag mig samman och drog till jessica, pratade ut om en massa, åt godis och såg film. Behövde det verkligen! Och nu känns allt mycket bättre, så tack jessica! Älskar dig ♥

Try to smile through the pain. I know I can do this.



suck..!

Just nu är jag inte glad på min lillasyster kan jag lova!

Har galet tråkigt.. Finns inget att göra juu! Funderar på att dra igång en film eller nå. Fast jag måste plugga spanska tills imorgon också...... Blööööö...................
Enda positiva är att jag pratar med linus på skype, längesen man gjorde det känn jag! Så jag ska nog fortsätta med det ett tag till än fast han dryga.. haha!




TJENARE

Slutade två idag, lagomt skönt måste jag säga! Ärligt så känns det inte som vi jobbade nåt idag förutom engelska provet, men jag tycker typ prov är chill, iaf det här va de!
Sen jag kom hem har jag suttit och läst i veckorevyn och nyss tog jag fram datorn, så jag ska kika vidare här och sen gå och se om det blir nån mat snart, börjar bli hungrig känn jag!




krull osv.

Godmorgon allihopa! Bloggade inget igår eftersom jag knappt rörde datorn, satt med svenskan hela dagen.
Men nu på morgon har jag så pass mycket tid att jag passar på att blogga, snällt va?
Klev upp för typ en halvtimme sen, klädde på mig och åt frukost. Sov med flätor inatt, så mitt hår var kaos. Och då menar jag verkligen kaos. Typ afro-krull.. Men jag fick lite bättre ordning på det sen. Vet att ni är galet stolta över mig!
Sååå nu måste jag gå till bussen.
Höres!

Har inte sminkat klart mig osv. så det blev en sån här rolig bild.



pärondryck

For som sagt på ku igår, va mest ba roligt folk där, så det va najs, har faktiskt saknat att va på ku!
Har till och med saknat kaoset! Så tack Filip, Elias och Albin för att ni skapade det.. Och tack även till alla som dryga jävel.. Haha näe men aja, jag hade roligt iaf, ska börja gå på ku oftare igen. 

Idag så tänkte jag egentligen va med Jessica, Lenore, Agnes och Sofia, men hade ingen skjuts + att jag måste göra svenskan, har ju inte ens kommit halvvägs genom boken.. Känns drygt, men sånt är livet antar jag!
Önska mig lycka till!

Fin bild på Emmis och pärondryck sen solberg!




brb

Känner att jag måste ta och fixa en header snart.. Men inte nu, ska fixa mig, sedan dra iväg på ku, så vi hörs ikväll/natt!



Ord kan inte beskriva hur lycklig jag är nu! ♥



Jessica din skurk

Jag borde kanske ha lärt mig nu att "får jag gästblogga?" betyder egentligen "får jag skriva ett inlägg i din blogg där jag låtsas vara du och hittar på en massa skit så folk tror att du är cp?"
HAHAH men Jessica, jag älskar dig ändå :')




tjofräs

Idag är det en underbar dag, med underbart väder, ja jag kan inte vänta tills jag ska hjälpa pappa att skotta HELA våran tomt + grannens bakgården och tills vi ska fara till farmor och farfar o mjölka korna! fast middagen blir ändå dagens höjdpunkt, rotmos och fläsklägg, yummy!
Som sagt, det känns verkligen riktigt bra och mitt humör är på topp.
Vaknade i gryningen och bestämde mig direkt för att städa hela huset. Funderar på att starta en egen Rent hus- firma, vas tycks? Skriv gärna vad ni tycker i en kommentar :D


Här får ni även en "dagens outfit"-bild. Fastnade inte riktigt på bild idag så jag klottrade över mitt ansikte eheheheh.

xoxo/ nalmigirl



najs fredag!

Vid halv sju mötte jag Agnes nere vid älvens, sen gick vi in och åt, satt där till typ 8, köpte med oss chips och dricka, sen gick vi hem till henne. Ba chillade tills Sofia kom, och fortsatte chilla tills Matilda kom. Egentligen gjorde vi inge speciellt under hela kvällen, ba lyssna på musik och prata typ, men ändå va kvällen galet bra!
himla grymma brudar det där!
For hem vid halv 12, tvättade bort sminket, borstade tänderna och gick och la mig med datorn i knät, men nu ska jag nog lägga bort den och sova istället, sjukt trött! Sen vill jag ha kväll snart också!
Så godnatt!




helg

ÄNTLIGEN FREDAG! Nu ska jag städa, sen röra mig ner emot överhörnäs och hoppas på en rolig kväll! Har en känsla av att hela den här helgen kommer bli underbart bra!

Alltid lika villiga att va med på bild.. Haha näemen galet va jag saknar kvällen, skulle vi inte göra om det nån gång? Yyck jag iaf!
Saknar dig ap mycket Jessica ♥



the last days

har faktiskt ingen riktig anledning till att jag inte har bloggat, har väl ba tänkt på annat typ.
men i tisdags va det som sagt alla hjärtans dag, va nog ingen som missade det pga alla "forever alone" -och "jag älskar dig" -inlägg på facebook, haha..
aja, hade ju som sagt tårttävling, alex valde killarnas tårta, så vi vann inget..
hej dålig förlorare! näemen hade vare kul och se om våran tårta hade vunnit nåt om vi fått tävla!
igår for jag och agnes till stan efter skolan, mötte upp sofia, köpte en tjocktröja, gick på waynes, fika och prata bort nån timme, eller kanske mer, gick på hemköp, köpte ballerina kladdkaka och chips (hej tjockisar!), tog bussen till sofia, gjorde mat, åt, sen satte vi oss i soffan med chips och ballerina och ba pratade ut.
så galet underbara dom tjejerna är! hade en grym kväll kan jag lova!
och idag har jag inte gjort ett skit, så har inge mer att skriva om.

sötnosarna!

haha vi kände för att va lite kärleksfulla vi med!

söt peter!




:D

JAG ÄR INTE SEN, JAG ÄR INTE SEN, JAG ÄR INTE SEN, JAG ÄR INTE SEN, JAG ÄR INTE SEN!
JAG BEHÖVER INTE STRESSA TILL BUSSEN, JAG ÄR KLAR REDAN :D
:D
:D
:D
:D
:D
JAG VET ATT NI ÄR STOLT ÖVER MIG!



najsigt värre

förlåt för att jag vare lite off här, har ba inte orkat typ, sen har jag tillbringat helgen med mina bästavän och då varken kände jag för att blogga eller kunde.
började med att jag drog till lenore i fredags, vi tjocka, pratade, skrattade, såg film och hade det ba bra!
på lördag klev vi upp tidigt, packade iordning det sista och drog iväg mot solberg!
väl där åkte vi en massa slalom och hade ba allmänt roligt, träffade en massa underbart folk med!
iaf så sov vi där tills söndag, och båda dagarna hade jag galet roligt.
älskar dig bästavän ♥

sen igår vare ju skola som vanligt, inge speciellt egentligen.
idag däremot är det ju alla ♥ dag, så då blir tårttävling i skolan! först tävlar killarna mot tjejerna i klassen, sen dom som gjort den snyggaste tårtan tävlar vi med mot resten av skolan.
funderar på att ta med kameran också, så får ni en massa (fula) bilder sen!
aja, nu måste jag fixa mig, så jag skriver när jag kommit hem istället.

förra året vann våran klass med den här tårtan! dock va inte jag med i gruppen som gjorde den.

min grupp spårade lite.. vi skulle göra nasse i nalle puh, men kristian tyckte det va bättre med askungen bröst.. visst vare ju disney tema men hahaha!




listaaa

1. vad heter du? malin viola jasmine häggström
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? ingen aning
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? dom tänkte låta mig va namnlös..
4. vilket stjärntecken är du? jungfrun
5. vilken årgång är du? 96a
6. vart bor du? överhörnäs
7. bott utomlands? nej
8. flyttat antal gånger? nåra gånger när jag va liten
9. vart skulle du vilja bo? i stan
10. vilken skolklass? 9an
11. vad vill du bli när du blir äldre? fotograf eller stylist typ

UTSEENDE
1. hur lång är du? 175..
2. hur mycket väger du? typ 55
3. hårfärg och frisyr? brunt, halvlångt rakt
4. ögonfärg? grå grön blå
5. mest nöjd med? ingen aning
6. minst nöjd med? längden
7. skostorlek? 39
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? öronen

FAVORITER
1. filmer? twilight typ
2. låtar? finns så många
3. årstider? sommar, men vintern är också bra ibland
4. mat/dryck? ingen aning
5. djur? hund, häst
6. färg? svart typ
7. parfym? avril lavigne black star tror jaggg
8. tv-program? 90210
9. ämne i skolan? hemkunskap typ
10. sysselsättning? skolan, dator, kompisar

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? en svart vinterjacka
2. vad använder du just nu för skor? nå svarta skor ba
3. favoritfärg på kläder? svart typ
4. favoritmaterial på kläder? bomull typ?
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? galet mke, har typ tomt i garderoben..
6. favoritaffärer? h&m, gina, bikbok, veromoda och cubus
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika varje månad
8. favoritmärke? har inga favoritmärken, tar de kläder som är snygga o sitter bra
9. vad har du för byxstorlek? no idea
10. vad har du för tröjstorlek? small

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? mellan
2. vilken färg på tapeterna? en svart resten vita
3. vilka färger går rummet i i övrigt? grått och grönt typ
4. favoritmöbel i rummet och varför? sängen, den är mjuk
5. vad vill du ändra där inne? byta ut möbler och ba göra om en massa
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? ja
c) dator? ja
d) stereo? nej
e) telefon? nej
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? en massa
8. vad gör du oftast i ditt rum? typ sover, gör mig iordning, pluggar och datorrr
9. vem förutom du brukar sova i din säng? katten.
10. favoritpryl i rummet? datorn!

BLANDAT
1. vad heter din morfar? stig
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? bankkort, pengar, kvitton, papper
b) skolväska just nu? massa papper typ
c) handväska eller liknande just nu? min handväska är min skolväska
3. vad är du beroende av? kompisar, mobilen, facebook, tumblr osv
4. vilket land kommer du i från? sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? nån
6. vad tror du på? mycke
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristendom typ?
8. vad köpte du senast? no idea
9. har du nåt husdjur? katter
10. vad bor du i? ett hus



bästa brudarna

va på galet dåligt humör igår, därför det inte blev nån bloggning.
men det är löst nu (tror jag?) och idag har jag typ ba legat i sängen i flera timmar, sen snackat med lenore och nu kom jessica in i samtalet med, dom brudarna kan verkligen göra allt så mycket bättre!



tack för kvällen!

nu har jag kommit hem,
mötte cajenny, linus och filip på max vid 8 typ, vi satt där ett tag och gjorde inget typ, förutom att linus och filip dryga med att ta min mobil osv. efter tag kom jacke iaf, och efter ännu ett tag gick vi till sliperiet, ba chilla där, gick till hemmakväll och sen tillbaka till sliperiet, va där till typ 20 över 11 eller nå.
va faktiskt en rolig kväll med roliga personer inblandade!
så ja, jag hade en bra fredagkväll, hoppas ba på att imorgonkväll blir minst lika bra!

saknade ba dig lenore! saknar dig såååå sjukt mke!



galeeet

fick skjuts hem från skolan med, så skönt att slippa gå i kylan!
aja, dagen idag va galet chill! ifs är alla fredagar chill, 
började dagen med att bränna omeletten på hkk:n, najs de! sen hade vi musik, roligaste musik lektionen på länge kan jag lova! älskar verkligen min klass ibland!
sen lunch och efter det hade vi spanska, gjorde nå små orduppgifter, sen hade vi bild, gjorde typ inget egentligen, pimpade min mobil med ett hjärta jag fick av filip ba.
va faktiskt en riktigt rolig dag! kommer sakna själevad när jag går ut.
ikväll ska jag iaf nog va med linus och cajenny, får se om det blir nå fler och vad vi hittar på, det är inte riktigt klart än, men jag hoppas på en grym kväll!

just nu.
sitter invirad i en filt och fryser, så galet kallt det är!



HEHEHHEHEHE

tjenare tjenare, var super taggad att åka ner till sundsvall idag och kolla på gymnasiet. men såklart så väckte pappa mig klockan 6 och sa att det va -30 grader ute så jag far till skolan istället. 
får hoppas på att det blir av till veckan istället!
idag iaf så får jag skjuts till skolan, eftersom vi skulle frusit ihjäl om vi behövt gå till bussen..
så nu ska jag ba fixa det sista, sen åker vi, så höres later!




-




:)

HEJ PÅ DIG MED LENORE, DET VA TREVLIGT ATT DU KUNDE TITTA FÖRBI OCH BLOGGRAPEA MIG :)



Dagens facelook!

Humorn på topp idag! Tänkte ta o visa er hur jag och min vackra fru ser ut idag nu när vi sitter framför varsin datorn o chillar lite på olika håll :) Hon i Gideå o Jag i Överhörnes!
Pusspuss!




ny design!

TACK LENORE FÖR DESIGNEN! DU ÄR BÄST ÄLSKLING!
måste ba fota nån gång för en ny header, så äru på eller?

kom nyss hem från skolan dåra, känner att svenska nationella kommer gå piss dåligt, galet svårt!
men aja, nog ska jag klara godkänt iaf!
imorse fick jag skjuts till skolan, vilket betydde att jag inte behövde stressa sönder, dåligt skönt!
nu sitter jag här i min mössa och känner mig cool, snart ska jag bära upp datorn också, om jag ba orkar.. hahah måste städa också.. skriver alltid att jag ska städa, men jag blir aldrig klar!
så nu ska vi se om jag kan få nåt gjort, så hörs vii!

I'm wearing that smile you gave me ♥



1/2 - 2012

hade elevens val idag, fick spanska med kattis och agnes, kan ju säga att vi hamnade i den läskigaste gruppen som finns, livrädd hela tin.. hahahah..
aja, ifall så slutade vi 12 idag med, bussen va typ en halvtimme sen, vilket sög, och inte blev det bättre av att det va iskallt och carl/henke putta ner mig i snödrivan heller.. frös ihjäl!
men jag hade ju annat trevligt sällskap iaf! linnea följde även med mig hem också, vi checkade lite om gymnasiet och linjen vi funderar på att gå, letade även lägenheter i sundsvall, hittade inte direkt nåt, men det är ju ändå inte än jag flyttar.
vi bakade kladdkaka och såg på film också, as najs!
sen hon for har jag gjort pannkaka, ätit och sen ba dega framför datorn, nivet som vanligt. men nu ska jag gå tillbaka till att inte göra nåt, så vi hörs!



tidsfördriv

- har du pojkvän/flickvän? - njäee
- har du haft pojkvän/flickvän 2011? - nej.
- har du hånglat med någon 2011? - nej
- har du kramat någon 2011? - ja!
- har du hatat någon 2011? - typ ja
- har du sagt "jag älskar dig" till någon 2011? - ja
- är du kär nu? - ja!
- i vem? - han ♥
- äger du en mascara? - men ja
- äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? neje
- är du en fjortis? - nej
- är du emo? - nej
- är du brat? - nej
- gillar du vältränade killar? -  självklart
- gillar du tjocka/överviktiga killar? - inge fel på dom men man dras ju inte till dom
- är du bisexuell? - nej
- har du över 10 bhar? - nej
- har du nångång tyckt om någon i din ålder? - yes
- kan du köra skoter? - beror på vem man frågar..
- är du brunett? - yes
- är du blond? - nej
- har du haft svart hår/har du just nu? - nej

HELT SERIÖST
- vad har du på dig för underkläder (bh,trosa,korsett) - gul bh, vita trosor
- hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - 15

SENASTE
- vem fick du sms av senast? - lenore
- vem skickade du sms till senast? - lenore
- vem ringde dig senast? - ingen aning
- vem hånglade du med senast ? - en person.
- vem pussade du senast? - haha matilda tro ja
- vem kramade du senast? - mamma
- vad drack du senast? - mjölk
- vem var ditt senaste KK? - ingen?
- är du allergisk mot någoting? - nej
- är du sexmonster? - haha nej.
- pinsamma frågor för dig nu? - nejdå!
- höger eller vänsterhänt: höger
- stjärntecken: jungfrun
- rädsla: mörker, kryp osvosv.
- din första tanke när du vaknade imorse: han ♥
- när somnade du: halv 12 typ
- pepsi eller coca cola: vet inte
- mcdonalds, max eller frasse: max
- adidas eller nike: spela roll
- choklad eller vanilj: choklad
- svär du: ibland
- sjunger du: haha ja..
- duschar du varje dag: nja, varannan typ
- röker du: nej
- tror du att du någonsin varit kär: ja
- gillar du skolan: nej
- tror du på dej själv: ibland
- blir du åksjuk: nej
- gillar du åska: nej
- spelar du något instrument: nej

HAR DU GJORT UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
- druckit alkohol tills du spytt: nej
- rökt: nej
- gått på dejt: beror på
- shoppat: ja
- ätit en hel ask müsli: nej
- ätit sushi: nej
- stått på scen: ja, fast utan publik ;)
- blivit dumpad: nej
- skejtat: nej
- färgat håret: nej
- stulit något: nej

HAR DU NÅGONSIN
- däckat eller varit jättefull: nej
- haft sex?: nej
- blivit kallad hora: yes, dock aldrig seriöst tror jag..?

I FRAMTIDEN
- hur gammal vill du vara när du gifter dej: 25 kanske
- namn på barn: ingen aning
- ditt drömbröllop: hahah.. du vill inte veta
- vad vill du bli när du blir vuxen: typ fotograf eller stylist, eller jag vet inte
- antal människor du skulle ge ditt liv för: typ 10 st, mina vänner betyder allt!
- antal CD skivor du äger: 10 kanske?
- Antal saker du ångrar: en del

BRUKAR DU
- titta dej själv i spegeln? ja
- gnälla: haha ja..
- skrika: äre nödvändigt så
- sova: ja
- ga ångest: yes
- skada dej själv med flit: nej
- vilja dö: har velat
- drömma mardrömmar: nej
- drömma sexdrömmar: haha nej
- ta droger: nej
- försöka vara annorlunda: försöker ba va mig själv
- klä dig i svart: nästan jämt nåt svart iaf
- gå till kyrkan: nej
- gå i skolan: ja
- röka: nej
- ljuga: små vita lögner ba, men försöker undvika det
- hata folk: nja
- lita på folk: ja

NÄR
- åt du senast: timme sen
- läste du en bok senaste: nåra dagar sen
- köpte du något senast: minns inte
- svor du senast: vet ine
- sjöng du senast: typ nu
- klagade du senast: nyss
- är det sommarlov: 15 juni

VEM
- saknar du: han, lenore, jessica, sofia, linus och flera andra
- vill du döda: ingen!
- rörde dig sist: mamma kanske?
- vill du slå: ...
- vill du kittla: venne
- kramade du sist: mamma
- vill du prata med: han ♥
- skrek du till sist: mamma
- vill du vara som: mig själv
- sårade dej senast: en...
- vill du bli galet full med: ingen speciell
- fick du sms från senast: agnes
- ringde dig senast: venne