I don't wanna wait any longer

Såhär spenderar jag alltså min fredagskväll. Iförd myskläder och framför datorn med Gossip Girl. Ibland älskar jag verkligen mitt liv. Fast nä.





Wohooo

Fick sluta över två timmar tidigare eftersom lärarn vi skulle ha va sjuk. Så jävla nice <33333
Sen är det soligt också, älskar mitt liv <3333
Dock höll inte mitt humör sig uppe tillräckligt länge för att skriva dehär, börjar frysa om fingrarna, solen försvann och det är jobbigt att gå, varför måste vi bo en kilometer ifrån där bussen stannar? :(

Här får ni två bilder på mitt humör.
(Pussen är till våran sjuka lärare)



Så häng med oss för Phineas och Ferb dom kommer göra allt

Som vanligt så jobbar jag stenhårt på naturkunskapen. Skriver supermycket, tar inga egobilder och smsar ingenting! Jag är så duktig!









I know we only met, but let's pretend it's love

Är ju som sagt strejk på Nola nu, så jag har bara varit hemna och inte gjort något alls idag. Förutom att ligga i sängen, se på film och tv, va irriterad på min sega dator och ta konstiga och fula egobilder att skicka till folk på kik.








Tyck om dig ja

HEJSAN ALLIHOPA! 
Förvånade? Jo, jag förstår det. Men Evelina tjatar ju på mig så mycket så tänkte att det är dags att verkligen ta tag i detta nu. Nu ska jag verkligen försöka blogga ofta. Jag lovar. Om nu någon annan än Eve bryr sig.. haha!
Idag har det varit en kaosig dag. På skolan i alla fall. Kommunhelvetet beter sig som idioter och tänker förstöra allt och flytta massa småbarn till Nola och köra ut några linjer därifrån till någon annanstans, kanske Park, men där finns det ingen plats, så ingen vet. Så nu är alla elever och lärare förbannade. Haha! Därför så ska vi strejka resten av veckan för att se om det ger nåt. Skönt de ändå.
Men efter skolan gick jag på stan en sväng med Rebecka, mötte sedan upp Eve och gick en sväng med henne, tog sen bussen till henne och nu har vi ätit, fikat hos hennes syrra och bara tagit igen en massa vi missat och såå.