tyvärr är inte allt positivt med sommaren

Herregud va jag har fått färg idag! Mest rött men aja.. Känns ju super nu innan man ska på lägerskola, kommer bränna mig ännu mer där säkert. Och det är inte direkt en snygg bränna heller, har ju haft linne och shorts hela dagen.. Hahah åh...... Ibland undrar man va jag tänker med..
Aja, måste packa det sista och äta nu, sen åker jag på lägerskola. Har ingen mobil med mig heller, så det är därför jag inte svarar om ni skickar. Hörs när jag kommer hem!

Syns inte så mycket där, syns mer i verkligheten. Svider gör det också..



The worst things in life come free to us

Har vare galet härligt väder idag med, dock inte lika mycket sol, men varmt ändå! Men såklart så ska det börja blåsa och regna nu också.. 
Aja, kallt äre ju inte, så man ska inte klaga!
Ska nog inte göra nåt ikväll då jag måste plugga och börja packa osv. 

Förresten, vill verkligen fixa en ny header till bloggen, så om någon vill fota med mig nån dag, hör av dig på en gång så bestämmer vi nån dag. Blir ju aldrig av annars..

Snygga brudar i Utvik!



SOMMAR

Overkligt varmt va det igår! Äntligen är sommaren här, hoppas det bara håller i sig.
Höll på dö av värmen hela dagen på skolan igår. Sista timmen va vi även ute och kollade massa tält och spritkök, sen fick vi sluta en timme tidigare.
Körde hem med jackan öppen utan att frysa, galet najs!
När jag kom hem bytte jag till shorts och linne och drog sen in till stan och mötte upp Cajenny. Helt sjukt va härligt det va att gå på stan i bara shorts och linne utan att frysa nånting!
Och idag verkar det vara lika fint väder med. Livet är på topp nu!




22 maj

Vet att det va ett tag sen ni hörde från mig, har ba inte haft lust att blogga, har inte det nu heller egentligen.
Men jag kände ba för att skriva nåt eftersom det ba vare depp på sistone. Ni får ju inte tro att jag tagit livet av mig eller nå, så hemskt är det inte ;)
Ville ba säga att jag är glad! Sjukt glad om jag ska va ärlig. Känns inte som jag borde va det men ändå är jag det. För liksom, jag har världens bästa vänner! Dock är det en som sårat mig rejält ganska nyss, därav depp-inläggen. Men jag har insett han h*n inte förtjänar min uppmärksamhet om h*n ändå inte bryr sig så. 
Så ja, va bara det jag ville säga! Hörs när jag fått tillbaka blogglusten!




now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
And I don't wanna live that way
Reading into every word you say



-

Känslan när allt rasar samman.



Bjuder på dom här bara för att jag vill ha sommar!


haha fattar inte hur jag vågar lägga ut dom här.. så jävla fula haha!
MEN JAG VILL VA BRUN IGEEEEEEN



04:20

Tjo folket! Gick nyss och la mig nu, fortfarande pigg. Fryser gör jag också. Men man ska inte klaga, har ju haft en grym kväll/natt hittills i alla fall. Men nu ska jag försöka sova, så godnatt!



packar

Kul att man aldrig började packa igår, så det är vad jag får stressgöra nu. Åker ju vid 6 så jag borde nog hinna ändå!
Idag hade man sovmorgon till 10 i 10, helt ok det! Men det är inte ok att det regnar, fyfan! Kul om det regnar hela helgen när man är på lägret också.. fast nej!
Men nu måste jag packa om jag ska hinna, så skriver mer sen!

Fin man blev i håret av att köra moppe i regnet!



min moppe är blöt

I söndags kom jag hem från Jessica vid 4. Klockan 6 drog jag på ku, och kom hem vid 10.
Igår hade vi elevens val (spanska) fram till 11. Åt lunch och sen gick jag och några brudar till ica och köpte glass. Satt sedan i solen och prata nån timme. Efter det drog jag in till stan och mötte upp Elias. Vi gjorde inte så mycket, gick mest omkring och prata. Kom hem vid 7, åt och satte mig vid datorn.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det är vanlig skoldag i alla fall, dryyyygt. Måste packa också eftersom jag far iväg imorgon och är ledare på konfalägret. Fett najs att va ledig torsdag och fredag må jag säga!

Tråkig random bild. Men jag kom nyss på att min moppe är blöt....... jävla frost.



at Jessica's place

Gud va lat jag är va det gäller bloggen.. måste ta och fixa designen också känn jag! I alla fall byta header eller nåt, men först måste jag fota.. orkar inteeeeeeee.
Aja, i fredags kom Agnes, Kattis och Rebecka till mig, sen såg vi på Shutter Island, åt popcorn och kollade massa klipp på youtube. Hade det ba allmänt mys helt enkelt. tack för kvällen brudar!
Sen igår drog jag till Jessica vid 3. Vi prata, basta och gick till Hemköp och köpte godis. Sen vid halv 8 kom Matilda och joina oss, så då körde vi igång en film. Mitt i filmen kom även Elias och va här typ två timmar eller nå. Hade en helgrym kväll kan jag lova! Slutade med att jag och Matilda sov över här. Vaknade för nå timmar sen och har typ nyss ätit frukost. Och idag vet jag inte vad som händer. Ku ikväll i alla fall.

SNYGG JESSICAAAA



shot me out of the sky


ÄR PÅ SÅ GALET BRA HUMÖR OCH DÅ ÄR INGET BÄTTRE ÄN ONE DIRECTION! BLIR SÅ SJUKT GLAD AV DENNA VIDEO!



Hold on to the feeling and don't let it go

Igår efter skolan drog jag in till stan och hade en mysig eftermiddag/kväll med Cajenny. Bytte och lämnade tillbaka kläder, gick ba runt, åt på max, pratade på Uh osv. Kom hem strax innan 9.

Idag vare världens chillaste dag kan jag lova! Först hkk, svarade på nå frågor, en timmes hål, musik, lunch. Sen for vi till gnistan och såg på en teater. Den va faktiskt bra, och rolig med! Dock måste jag säga att man vart lite rädd för dom ibland.. haha..
Ajaaaaaa, ikväll ska nå brudar komma hit, så ser vi på film och så. Blir as najs! :)




Sista april!

Blev inte taget så jätte många bilder under kvällen/natten och nästan alla är konstiga på nåt vis, men vi bjuder på några i alla fall! (hoppas jag..?)


Jag själv kunde inte fastna på nån bild när jag kom hem vid halv 5, så det vart ba nå bilder på kläderna jag hade på mig.




The last days

I söndags for jag på ku. Blev att jag, Therese, Milton och Emma sov över där. Spelade spel, pratade massa, åt chips och godis och såg på film. Vart en grym natt ändå!
I måndags for jag från församlingshemmet vid 1, kom hem, duschade osv, sen for jag och Agnes en kort sväng på stan. Sedan till Agnes, fixade oss, åt middag, kollade på Justin Bieber och One Direction klipp, sen for vi till Matilda. Hade en väldigt bra sista april men härliga människor! Kom hem efter 4 på natten och somnade vid 5.
Vaknade igår vid 10 och gjorde inte så mycket på hela dagen, satt mest vid datorn typ.

Och idag hade jag matte nationella, kändes faktiskt oväntat bra, men sen har man ju inte fått veta resultatet än så jag ska inte säga så mycket än tror jag!
Aja, vi va klar vid halv 10, vilket betydde att vi hade 2½ timmes hål. Så jag, Kattis, Matilda och Agnes drog hem till Agnes och gjorde pannkakor. Kom tillbaka till skolan vid 12 och hade två lektioner, sen slutade vi två. Så det va en rätt chill dag ändå!