yesyes

konfaläger nu. 
ska va ledare asså.
vi hörs.



lucifer

asså åh, less på bloggen nu, har ingen lust att blogga alls. har typ 1373578 läxor, sen moppeprovet snart, så det jag gör på dagarna är att plugga, sen typ lite skype pauser, men hur kul är det att läsa om på en skala?
aja, igår va jag iaf med agnes på stan, längesen sist, jag köpte en halsduk, mjukisbyxor och en tjock kofta typ, sen gick vi på uh, fikade och pratade typ två timmar.
sen idag hade jag uppkörningen, klarade det! va typ livrädd hela tin, men det va egentligen inte så svårt :)
och ikväll hade jag ridning med, eller aa, jag red knappt. va så sjukt taggad innan, va 100 på att jag skulle få kiamba, men sen när jag kom dit fick jag lusen, han och jag matchar verkligen inte. sen direkt när jag hade hoppat upp kände jag mig typ trött och slut på redan, men jag red på ett tag, tills jag inte kunde fokusera alls, vi hade cavaletti, men jag såg knappt bommarna, det ba typ snurra, så jag skritta ba runt hela lektionen.
antar att det va mensen som spöka, eftersom det har hänt förut, ba jag som bruka få så? bli yr osv?
aja, nu ska jag sova, så godnatt!



jag är vakeeeen

godmorgon alla pigga och glada!
klev upp runt halv 7 idag och kom ner till en mörk nedervåning, en säkring hade gått, trevligttrevligt. men nu funkar det igen!
aja idag ska jag i alla fall till stan efter skolan med agnes (tror jag?) måste köpa mjukiskläder, har typ inga och jag ska på konfaläger till helgen såatt då lär vill jag inte ha smutsiga vanliga kläder (haha mamma och pappa är ju utomlands, så vi tvättar inget..)
aja, vi höreess!

måste ba fixa håret, sen är jag klar att åkis tillis skolis hihihihi.



HAHAH dör!






dag 12 - en bild på någon du är kär i

haha lätt svåraste hittills, eftersom jag inte är kär.
räknas hästar?
för jag är kär i kiamba ♥ heheh




pluggapluggaplugga

fan va alla tjatar om att jag ska blogga, jag försöker ju ha ett liv också? haha nämen, jag ska försöka bli bättre på att blogga med ;)
idag har det regnat. som vanligt. pisssssssssväder äre! 
aja, när jag kom hem från skolan så åt jag mat på en gång, sen bakade jag chokladbollssmet och satte mig framför datorn och tjocka mig samtidigt som jag plugga inför moppeprovet (på måndag är jag 15! äntligen!) sitter fortfarande och håller på.
sen så måste jag också göra matteläxan (men vi behöver ba göra 5 tal, så det är chill) och no:n också, vi ska lära oss massa delar på könsorganen haha, kan inte lära mig sånt, har jätte svårt för kroppsdelar osv. vet inte varför men..
sen får vi se om det blir uppehåll från regnet, i så fall drar jag ut och kör lite moppe, har ju uppkörningen på måndag, fatta nervös jag är! kommer säkert inte klara det, ba för att jag är så dålig.. haha..
aja, måste fortsätta plugga, så vi hörs!



ibland så, aa då gåre

inge ström i mobilen och laddaren är hos tess - PANIK!
men sen satte jag mig ner, andades och försökte komma på en lösning, hittade sofias laddare som hon glömt här, men den funkade inte - MER PANIK
satte mig ner, andades och försökte tänka igen.
då kom jag på den briljanta idén att ta datasladden, koppla i datorn och mobilen, tydligen laddas mobilen då? visserligen måste jag ha datorn på hela natten, men ändå, ganska smart jag är va? :D



11 september 2001

min bild av det hela som jag gjorde på dagis när det hände.




maria montazami ♥

"vin för mig betyder väldigt mycket. det vita vinet är ju en fördel om det är vitt eftersom det är vitt. lite sådär gult-vitt, gul-beight, gul, ljusgul, vinddruvsgult kanske?"

"jättegott! det här har jag aldrig provat! äta och dricka samtidigt!"

"jag tycker det är jättekul med vin, så det är kul att veta lite om vin, så man inte beställer nåt jätteäckligt när man är ute med folk"

"alla saker jag har hemma har jag för att skapa minnen för barnen, ska jag då köpa nytt hela tiden, då blir det kanske inte så mycket minnen.." 

"det här är verkligen vågligt! (modigt)"

"isabel är sötare än mig.. rackarns!"

-
maria montazami



dag 11 - en bild från någon av mina födelsedagar


bästa födelsedagen med bästa konfagruppen på dekarsögården!



taggad inför torsdag?

shoo bre ;)
idag kändes skolan lika slapp som alla andra dagar, fattar inte varför skolan känns så slapp för? är den det? 
aja, imorgon slipper vi engelska läxförhöret eftersom vi har dans hela förmiddagen, alla nior ska lära sig dansa innan torsdagkväll så vi ska på parken, blandade känslor om det typ.. känns typ kul, men ändå inte, komma ju bli värsta pinsamt! fast ändå kul att träffa folk och många kompisar kommer ju va där också!
njäe, nu ska jag göra nåt, så vi hörs!




electro pop!

har suttit och kollat igenom dom två idolavsnitten som varit nu, missade ju igår så. måste ba säga att den nya juryn är as dryg, flera bra som inte gått vidare, sen tyck jag att det suger att dom inte har med lika många dåliga längre haha, det som är hela poängen med att kolla på audition - sitta och skratta åt alla patetiska människor som tror dom är bra, men det va med många fler såna förut ):
aja, nu ska jag gå och lägga mig, så godnatt!



ziperall igen

är med och tävlar om en ziperall på jacobspatricia.blogg.se, tävlingsinlägget: http://jacobspatricia.blogg.se/2011/august/tavling-vinn-en-valfri-ziperall.html#comment




ziperall

jag är med och tävlar om en valfri ziperall här på vadfanskajagheta.se




stan

for som sagt till stan med sofia efter skolan, vi provade en heeeel massaaa kläder haha! och åt på subway också, va as längesen sist, så det va grymt gott!
helt otroligt va roligt jag och fia har varje gång vi är med varann, hon är verkligen som en syster för mig!
iaf så köpte jag tillslut en långärmad från bikbok och en sportbh från hm :)


pallade inte ta egna bilder sååå, btw så är tröjan mke snyggare på!



dag 10 - en bild på någon jag tycker är väldigt snäll


förlåt sofia, men jag va ba tvungen :D
du vet att jag älskar dig! puss!



tjooo

godmorgon allihop, fick lite extratid nu på morgon eftersom jag ska cykla till skolan.
efter skolan idag ska jag till stan med sofia, blir nog där hela eftermiddagen så jag bloggar ikväll, vi hörs! :)




ao

hej, hade en rejält dålig kväll igår, men det är lite bättre nu.
har inte så mycket att skriva nu egentligen. så jag återkommer.



blä.

har inge mer att säga.



dag 9 - en bild på mig själv som är tagen för 5 år sedan


skulle gissa på att det är typ 5 år sen? har inga andra bilder, ba när jag är typ mini haha, så klaga inte



toppen helg med toppen människor

igår va en grym dag!
skolan va rätt slapp, känns som vi inte gör nåt typ?
efter skolan så for jag till agnes en sväng och spela bomb it 2 (haha) sen for jag till stan med pappa och köpte en mobil :D
det blev en samsung galaxy mini, har hållt på med den konstant sen jag jag köpte den..
på kvällen drog jag, kattis och matilda in till stan, barnens dag, träffade en massa bra folk som tex; sofia, fia, therese, agnes, evelina, evelina och massa fler, åkte inte så mycket men det blev en grym kväll som avslutades på burger king med kattis, matilda och agnes, sen for jag till agnes eftersom my family was there, sen for vi hem och sov.
och idag har jag inte gjort annat än inget haha.. men ikväll ska jag iaf till kattis, blir hon, jag, agnes och evelina, så det blir nog grymt det med!

hördu sofia wikman, vi måste snacka om söndag!




punktpunkt

jag är hungrig.. 
men jag pallar inte gå ner och äta..
har ju redan borstat tänderna..
åh vad jobbigt..
jag är alltid hungrig..
så har vare sen jag började 9an..
det är jobbigt..
blä va hungrig jag är..
magen kurra..
näe jag måste sova..
får hålla mig till imorgon..
men jag är svin hungrig..
kommer inte kunna somna..
eller..
jo kanske..
jag vill ha en macka..
men sängen är så skön..
går inte att kliva upp..
kommer att bli för jobbigt..
vilka problem jag har..
skaffa dig ett liv..
näe..
godnatt..



ögonfransar och pepsi typ.

usch, hatar verkligen att va hemma och sjuk, finns inget att göra. jag har ba legat i sängen med datorn i knät hela dagen, typ sett på himym, sett klart på säsong 4 nu med. jag måste sluta nörda det nu. enda gångerna jag gått ur sängen är typ för att gå på toa och sen har jag bakat en chokladbollssmet (tjockt, jagvet) men tydligen vare det jag behövde, för jag mår bra nu, blir skola imorgon, sen efter drar jag kanske in till stan med pappa och på kvällen blire barnensdag (kul att det är typ årets höjdpunkt haha, men så äre här i lilla söta övik) ska dit med matilda och kattis, kanske fler med? jag vet inte riktigt. sen är jag nästan säker på att det blir av med tjejerna på lördag, typ skräckfilmskväll, kommer dö!
näe men nu ska jag sova, ska ju ändå upp halv 8 imorgon! hur skönt på en skala?! bruka kliva upp 6 typ..
och förresten, växer ögonfransarna? för nyss typ lossnade 10 stycken? tänk om dom inte växer ut, då komma jag tillslut bli ögonfranslös...
jag vill ha ögonfransar ):

pepsi center nivet? burkarna är tillbaka igen, dom va nere i källaren i nån skrubb typ haha.
lägg märke till pepsi burken i taket, den hänger väldigt fint där i eltejpen.



dag 8 - en bild på en puss


kunde omöjligt välja en annan bild, så fina!



sjuk.

cp drygt att jag skulle va sjuk idag, skulle på stan och va med bästa fia idag ju. får se om vi tare på måndag istället, hoppas det iaf, behöver både få träffa henne och gå på stan så.
som tur är känner jag mig mycke piggare nu, så ska se om jag får fara till skolan imorgon, i så fall blire nog barnensdag med några, vet inte exakt vilka det blir men. sen så kanske tjejerna i klassen skulle göra nåt på lördag? och på söndag ska jag fota sofia när hon tävlar och efter det ku. så jag har ett rätt späckat schema, alltså får jag hoppas att jag piggnar tillräckligt för att gå till skolan imorgon! får ju sovmorgon med fick jag nyss höra av agnes, vi har hk på morgon, så då får man börja halv tio! ;)