Fredag - Onsdag

Nu ska jag skriva och berätta vad jag gjort dom senaste dagarna tänkte jag.

Fredag: Va med Agnes och Matilda, pratade en massa, såg på Kalle Blomkvist, åt B&J och hade en allmänt mysig kväll med mina underbara vänner.

Lördag: For till Agnes, fixade oss, plockade upp Kattis och Matilda och drog till Amanda. Va inte så mycket folk när vi kom dit, men det droppade in lite eftersom. Hade en galet rolig kväll med många trevliga människor måste jag säga. Men slutet vart inte riktigt som tänkt men. Blev av med mina älskade converse också </3
Men i överlag var det en bra kväll! Så tack alla som va där!

Söndag: Sov bort nästan hela dagen, sen gjorde jag inte så mycket. Men klockan 6 drog jag och Agnes iväg på ku, där va det andra braiga människor också. Pratade och skrattade en massa. Hade en grym kväll då med! Hade en väldigt bra helg jag kan lova!

Måndag: Skola. Minns inte riktigt va jag gjorde sen, ba chilla typ. Forever alone iaf, eftersom familjen drog till fjälls på söndan.

Tisdag: Matilda följde med mig hem efter skolan, vi gjorde kladdkaka, såg på tv och pratade typ. Sen for hon hem vid halv 6, och sen gjorde jag inte så mycket mer under kvällen.

Idag: I skolan fota vi för avslutningskatalogen, hahaha herregud. Kan ju säga att vi bråkade liiiite i klassen innan, killarna mot tjejerna vetni! Alla ba va förbannade och skrek och skrattade samtidigt. Hahaha kaos. Men kul vare ändå! Sen när jag kom hem så typ städade och fixade jag tills mamma och syrran kom hem. Pappa blev tydligen kvar i fjälls.. hahah. 
Och sen dess har jag suttit på skype med Oskar, funderar på om det kanske är dags att gå och äta nån middag nu, är galet hungrig!




DÖR


SÅ JÄVLA SNYGG.



you treat me like a stranger and that feels so rough




...

Jag ska sluta lova saker på bloggen, för jag håller det aldrig.

Vad jag än gör så är det fel, fan va less jag är. Orkar inte ens försöka längre, orkar inte låtsas att jag inte bryr mig, för det gör jag. Det ska ni veta.



hiss och diss utan hiss

Vet att jag inte har hållt mitt löfte om att blogga, men ni får höra om helgen när jag kommit hem från skolan, orkar inte skriva allt på mobilen. Det jag ville säga nu är att jag är förbannad, ska slå ner kattis och agnes, så de så! Elaka människor det där asså! Inte ställer dom upp för mig inte............. Uscha är allt jag säger! Diss på dom.



tjoho

Har verkligen inte känt för att blogga dom sista dagarna, vilket ni nog har märkt.
Men nu känn jag att det är dags att ta tag i det igen, än fast jag inte har orkat eller haft lust så har jag saknat det. Så önska mig lycka till!
Idag har faktiskt varit en bra dag måste jag säga. Och spanska lektionen, herregud säger jag bara. Vi hade ingen lärare och satt därför och spela nåt spel, sen körde vi ritleken. Har aldrig skrattat så mycket under en lektion kan jag lova! Älskar verkligen min klass vid såna tillfällen, så underbar! Önskar att jag hade hela lektionen på film så man kunde uppleva den igen, för det va så galet roligt!
Hahah jag låter störd..
Aja, haha, nu sitter jag här och väntar på att Matilda och Agnes ska komma, blir ba en myskväll för att ladda upp inför imorgon. Hoppas och tror att detta blir en toppen helg!




Have you ever been so sad you can hardly stand?

Denna dag/kväll har varit väldigt känslofylld. Så, jag har egentligen inte så mycket att säga, i alla fall inte här på bloggen. 
Godnatt!



Underbart!

Det är något alldeles speciellt med att gå och lägga sig nyduschat och insmord i en renbäddad säng.
Känslan är underbar!



jag vill till skolan.

Åhh va jag är less på att bara vara hemma nu! Kan inte huvudvärken släppa snart? Jag har ju till och med börjat sakna skolan.. Mest för att jag hamnar efter i allt men ändå. Känns ju bra också att man blir borta tre dagar nästa vecka med, eftersom jag ska till fjälls. Tänk om jag inte får ledigt nu ba jaaa.
Uschaaaaa.

Kände att en half baked inte skulle sitta helt fel nu. Behöver lite tröst då jag sitter här forever alone och har tråkigt.



Älskade syster ♥

Idag går alla mina tankar till min älskade vän Sofia. Du är stark vännen, du kommer klara detta, jag vet det. Jag har tänkt på dig sen jag vaknade imorse och kommer inte kunna sluta med det förrän jag vet att allt gått bra. 
Du är underbar Fia och du förtjänar egentligen inte vad du går igenom. Sånt är livet antar jag.. Men du ska i alla fall veta att jag alltid finns här för dig och jag längtar som fan tills jag får träffa dig igen.
Hoppas med hela mitt hjärta att jag kan komma på fredag.
Älskar dig syster ♥




the boys who..




sjuk

Godmorgon!
Fast egentligen borde man kanske säga dåligmorgon, för det är precis vad det är. Vaknade imorse och hade ont i huvet, halsen och öronen, så jag stannade hemma från skolan. Sen dess har jag ba sovit och tog nyss fram datorn. Försökte se en film också men huvet höll på sprängas så det gick inte. Lyssna på musik kan jag inte heller göra, så det här blir nog en låååång tråkig dag.




Tack för en underbar helg!

Fredag: For som sagt till stan efter skolan med Matilda, mötte upp Sofia efter nån timme eller så. Köpte två bh:ar och ett par svarta jeans. Sen for Fia, så jag och Matilda gick och åt. Vid 5 i sju gick vi ner till arenan, fick tag i biljetter till hockeyn i sista stunden. Fett härlig stämning det va där kan jag lova! Träffade även Sofia och Jessica och annat najsigt folk där. Efter hockeyn gick jag, Matilda, Jessica och några trevliga pojkar från Alne till burger king. Satt där ett tag och pratade osv. Sen gick vi upp mot stan och killarna drog efter ett tag, så då gick vi till Uh, sen drog vi hem vid 12. Jessica sov även över hos mig.

Lördag: Vaknade, åt frukost och såg på tv typ. Sen drog Jessica vid 1-2. Gjorde inte så mycket resten av dagen. Men vid halv sju for jag in till Sliperiet och mötte upp Cajenny, Filip och Linus. Träffade även Evelina där. När allt va slut där gick vi till Max, satt ba och prata och hade det trevligt. Evelina och Filip drog dock innan 11 och helt plötsligt for Linus och Cajenny vid kvart över 11 med, så jag blev lämnad ensam och väntade på min skjuts. Men Sebbe va där så jag satt och snacka med han tills pappa kom.

Idag: Vet jag inte riktigt vad som händer, måste plugga iaf, så skriver mer sen!

Bild från i januari.



fett chill

Klev upp halv 9 idag, så galet skönt kan jag lova! När man är van att kliva upp kvart i 6 så..
I alla fall så börjar jag inte förrän halv 11, eftersom en lärare var borta. Sen slutar man 20 i två, så bara 3 timmar skola, och sen helg! Underbart!
Efter skolan drar jag och Matilda in till stan, måste hitta minst ett par byxor och lite annat. Hoppas ba jag hittar allt jag måste köpa.. 
I stan ska jag även få träffa Fia en sväng, det är verkligen behövligt kan jag lova! ♥
Men nu måste jag blåsa håret och fixa mig inför skolan, så ha en bra dag!

Snygga brudar!



Ulrik Munther

Jag vet att jag varit väldigt off här, och det ber jag om ursäkt för! (Om det är nån som bryr sig.)
Men dom senaste dagarna har jag mest bara pluggat och då har jag inte riktigt haft tid att blogga. Eller okej, där ljög jag, jag har haft tid. Haha. Men inte riktigt någon ork och inte haft nåt att skriva typ. ;)
Hade iaf nationella i fysik igår. Det gick förjävla dåligt kan jag lova, hoppas jag får godkänt!
Men nu ska jag fixa mig för skolan, så hare bra!

Åhh kärlek på pojken ♥



mysig kväll

Idag har jag inte gjort mycket egentligen. Ba suttit hemma forever alone typ. Haha.
Men strax efter 6 drog jag iväg till ku med Agnes. Herregud va jag älskar att va där! I alla fall när det är roligt folk där, som det var idag!
Och jag måste även säga tack till er (ni vet vilka ni är..) för att ni spillde saft, kastade äckligt papper och korv på mig. Jag uppskattar det verkligen! Men bortsett från det hade jag en riktigt bra kväll med mycket skratt! Som vanligt var det en väldigt mysig andakt också, tycker om dom mer nu än förut. Det är så mycket bättre stämning på nåt vis.
Men nu ska jag sova, då det är skola imorgon. Suck.

Inte från idag dock.



tidsfördriv

OM MIG:
1. fullständigt namn? - Malin Viola Jasmine Häggström
2. exakt ålder? - 15 år & 6 månader typ
3. bor ? - Överhörnäs
4. har du skilda föräldrar? - Nej
5. husdjur? - Två katter
6. när är du född? - 960919
7. klass? - 9:1
8. när ska du sova ikväll? - När jag blir trött
9. duschat idag? - Nej
10. pussat någon idag? - Nej
11. vad har du ätit idag? - Mackor (frukost), spagetti och köttförsås (lunch), pannkaka (middag)
12. dagens klädsel? - Onepiece
13. har du pojk-/flickvän? - Nej
14. vem pratade du med i telefon senast? - Agnes
15. vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Lenore: "Ja :D<3"

FAVORIT:
16. film? - Ingen aning
17. mat? - Olika
18. dryck? - Coca cola typ
19. ämne i skolan? - Bild och musik

SENASTE:
20. personen du kysste? - ...
21. gången du hånglade? - ...
22. gången du spydde? - Minns inte
23. gången du var hög? - Aldrig
24. personen som såg dig gråta? - Minns inte

ANTINGEN ELLER:
25. svart eller vitt? - Svart
26. hund eller katt? - Båda
27. ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på
28. singel eller upptagen? - Singel
29. big brother eller paradise hotel? - Inget typ
30. choklad eller lakrits? - Choklad
31. göteborg eller stockholm? - Har aldrig varit i Göteborg, så jag vet inte.
32. högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
33. coca cola eller fanta? - Cola
34. pizza eller kebab? - Beror på
35. älska eller älskas? - Båda
36. leva eller dö? - Leva

ANTAL:
37. personer som sagt jag älskar dig? - Ingen aning
38. gånger du haft minnesluckor? - Aldrig typ?
39. piercingar har du? - Öronen ba
40. personer du saknar just nu? - Många
41. gånger ditt hjärta brustit? - Jag vet inte

VEM:
42. vill du kyssa nu? - ...
43. hade du senast en msnkonversation med? - Är aldrig inne på msn.
44. vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen tror jag.
45. förtjänar att dö? - Joseph Kony

VAD:
46. gör dig glad? - Mina vänner, min klass osv.
47. gör dig ledsen? - Jag.
48. vad vill du helst göra nu? - Träna, höja betygen och få ordning på mitt liv.
49. vill du ha nu? - Sommar!
50. längtar du till? - Sommaren!
51. är det bästa som har hänt dig? - Mina bästa vänner.

HAR DU NÅN GÅNG:
52. hånglat med nån riktigt ful? - Nej
53. hånglat med nån som du älskat? - Ja
54. hånglat/kysst nån snygg? - Ja
55. varit kär? - Är*
56. skrattat så mycket att du har spottat ut nån dryck du haft i munnen? - Haha ja, senast igår..
57. pussat en tjej? - Ja
58. gjort bort dig? - Ja
59. druckit alkohol? - Ja
60. lurat någon? - Ja



kvällens planer

Åh tack Agnes! 
Satt och funderade på vad man ska hitta på ikväll, hade typ panik över alla planer sket sig på ett eller annat sätt. Men sen skrev jag till mina kära vän Agnes som kom med förslaget om att ba sitta och mysa i onepiecen hela kvällen! Värsta är jag känner mig typ super taggad på det! Ska sitta ensam och se melodifestivalen, film och plugga, åhhh va härligt!
Hahah va äre för fel på mig? Aja, blir nog toppen! Men folket får gärna va social ändå, vill ju inte känna mig helt forever alone vet ni, än om jag är det. ;)

Fett najs detta ska ni veta!



~




massa härliga brudar!

Hade det fett najs igår! For till Jessica, efter ett tag kom Amanda också. Sen såg vi på Rosa hela kvällen. Galet mysigt ändåå! Sov sedan över också och for hem vid halv 4 idag.
Ikväll drog jag till Agnes med Evelina och Rebecka. Hade galet roligt kan jag lova! Skrattade så mycket att jag kände magrutorna börja komma fram! Hahah nämen ärligt, herregud vilken grym kväll vi hade!
Tyck om er fett mycket brudar, det ska ha klart för er!
Men nu ska jag sova, så bilder får ni imorgon.
Ni får nöja er med några egobilder på mig tagen med webbkameran. ;)




Jessicaaaaa

Idag har jag inte gjort mycket alls. Haft riktigt tråkigt faktiskt. Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen drar jag iväg till Jessica! Så vi hörs sen!



We're all here, we're all alone in our own universe

Har inte skrivit nu på några dagar. Har bara varken haft lusten eller orken så. 
I tisdags kom Sofia till mig vid 9 på morgon, vi gjorde typ allt men ändå inget. Vi satt vid youtube, skype, gjorde lunch, åt, fotade, chillade, åt middag, bakade, såg film, åt kladdkaka osv. Sen vid tio på kvällen kom Agnes också, minns faktiskt inte riktigt vad vi gjorde då, minns ba att jag somnade ett tag.. som vanligt.
På morgonen for Sofia hem vid 9 eftersom hon hade feber och mådde inge bra alls, krya på dig vännen!
Efter att hon åkt somnade jag och Agnes om, vaknade vid 11 igen, åt frukost, såg på tv och ba gjorde inget typ. Sen så åkte hon hem vid 2 kanske. Efter det gjorde jag typ ingenting på hela dagen.

Två bilder sen i tisdags när vi fotade.




Kony 2012

Ni måste ta och se denna film!




snygga tjejer





in my mind, I'm doing all in my power to get free

Nämn något som gjorde dig glad igår: Therese, Milton  och Emmis
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Kikade runt på bloggar.
Det sista du sa högt? ''Vilken jävla träng när vi gör en höger sväng'' - Hahahah
Det senaste någon sa till dig: ''Haha men precis''
Vad har du druckit idag? Mjölk och cola.
Vad var det senaste du åt? Potatis och grillat kött mmmums.
Vad var det senaste du köpte? Mins icke.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun.
Vad är det för väder hos dig nu? Sol och lite monligt.
Godaste glassmaken? Half baked B&J<33<3
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej tror fan inte de.
Sover du tungt? Tror de. Ja de gör jag.
Drömmer du mardrömmar? Nej nästan aldrig.
Trivs du med ditt jobb? Skolan funkar.
Favoritklädsel? En otight tisha och ett par sköna skinnyjeans.
Favoritlåt just nu? The A team.
Vad ser du om du tittar till höger? Vägg.
Vad gör dig glad just nu? När jag är med mina fina vänner och träna.
Vad ska du göra härnäst? åka in till stan.
Höger el vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Trött typ..
Favoritgodis? Naturgodis... M-m-mmm
Kläder just nu? Siden shorts och en t-shirt ahahah.
Sommarplaner? Hoppas på lite sommarjobb, sen blir det sthlm i maj med massa shopping och trevligheter, sedan i sommar blir det sol bad och skratt!
Hur många kuddar sover du med? 2.
Morgon eller nattmänniska? Natt typ.
Vad är viktigast för dig? Vet att ni kommer tycka jag är störd osv, men viktigast för mig just nu är att komma i form.
Är du kittlig? nej, eller ytterst i bland.
Snarkar du? Enligt Milton ja, men enligt alla andra nej. Så vet inte riktigt vad jag ska tro på.
Stjärntecken? Fisk.
Äckligaste insekten? Allihopa...
Stökigt el välstädat? Välstädat. Vilket det aldrig är i mitt rum.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar och stockholm.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Mina braiga vänner
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Tumblr
Det sista du sa högt? "Men haha va tråkigt"
Det senaste någon sa till dig: "Det blir ingen mat idag, jag orkar inte"
Vad har du druckit idag? Mjölk och festis
Vad var det senaste du åt? Macka
Vad var det senaste du köpte? Liftkort
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? Molnigt
Godaste glassmaken? BJ, half baked ♥
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Hmm.. halvt typ
Sover du tungt? Jara
Drömmer du mardrömmar? Nej
Trivs du med ditt jobb? Har inget jobb, så jora
Favoritklädsel? Onepiece ♥ fast ba hemma. Annars jeans och nån tröja ba.
Favoritlåt just nu? Kan inte välja en.
Vad ser du om du tittar till höger? En kudde
Vad gör dig glad just nu? Mina vänner och musik typ
Vad ska du göra härnäst? Äta, om det nu blir någon mat.
Höger el vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Rätt glad, men less.
Favoritgodis? Vanlig mjölkchoklad
Kläder just nu? Mössa, underställ och mjukisbyxor haha.
Sommarplaner? Ska kanske sommarjobba. Blir nog hemma hela sommaren, så jag ska umgås med mina vänner, sola, bada och bara ha de gött!
Hur många kuddar sover du med? 2.
Morgon eller nattmänniska? Natt typ.
Vad är viktigast för dig? Mina vänner, helt klart.
Är du kittlig? Haha ja, som fan!
Snarkar du? Tror inte det, dock pratar jag i sömnen.
Stjärntecken? Jungfrun
Äckligaste insekten? Alla är äckliga, men spindlar tar nog priset.
Stökigt el välstädat? Välstädat, men jag hatar att städa, så mitt rum är stökigt jämt.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar



en dag i Bjästa

Vaknade i ett tomt hus imorse. Klev upp, åt frukost och gjorde mig redo inför en dag i backen. Vi for till Bjästa istället för Skule, vet faktiskt inte riktigt varför men. 
Egentligen åkte vi inte så mycket, vi va inne rätt mycket istället. Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig, förut älskade jag att åka slalom, men nu blir jag less efter bara några få åk.
Men vi drog hem strax efter 2 iaf. Och jag hade ändå några galet bra timmar, man har det ju alltid kul med Jessica vetni! Måste hinna med att träffa henne igen under lovet. 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vet faktiskt inte om jag ens orkar göra något. Känns som att det får bli en hemma-kväll med film, plugg och dator omvartannat, blir nog grymt det med!

Herregud va mke egobilder jag lagt upp på sistone känn jag, inte okej! Får ta och fota nån dag istället, nån som har lust att hänga på?



söndag

Har ba chillat hela dagen typ, eller egentligen så har jag mest suttit och läst om Auschwitz typ. Måste börja med reportaget snart om jag ska hinna bli klar i tid.
Men vid 7 drog jag och Agnes iväg till ku. Fick smaka scones för första gången i mitt liv, helt nybakade dessutom. Jättegott vare!
Sen hade vi en jätte mysig andakt, lyckades somna och vaknade upp ensam i rummet. Sen gick jag och såg på Kalle Anka en stund och drog sen hem vid halv 11. Sen dess har jag sett på blue water high och ska nu sova. Eftersom imorgon bitti kliver jag upp tidigt och packar iordning för att sen dra till Skule med Jessica, hoppas på en toppen dag!

Så jävla ful bild. Men jag älskar dig ändå Jessica ;*



yesterday

Agnes va som sagt här i igår. Vi va ute och grilla, åkte madrass och körde skoter, himlarns härligt måste jag säga! Togs en massa bilder också, som nog kommer upp här sen, just nu laggar datorn.
Sen vid halv 7 for jag till Cajenny, där Linus också va. Dock for han hem efter ba nån timme. Under kvällen såg gjorde vi inte så mycke egentligen. Såg på tv, melodifestivalen och film. Och pratade en massa! Älskar verkligen att umgås med den bruden! Så lätt att prata med om allt!
Så tack för gårdagen!

Har tyvärr inga bilder på denna vackra flicka, så jag snodde från facebook. ;)




3/3

Tjenare mannen!
Åh jag saknar solsidan.. och Ove. ♥ Men det va inte det jag skulle prata om sååå :)
Idag va jag ju som sagt på släktmiddag hos min faster, måste säga att jag älskar min släkt ibland!
Sen så drog jag sen till Kattis där resten av tjejerna i klassen också va. Vi gjorde va vi bruka när vi är med varann. Bara prata en massa och tjocka i oss. Så nu känner jag för att träna.. 
Idag så kommer Agnes snart hit, sen går vi ut och leker i snön! Haha måste ba säga att jag älskar ordet "leka", man känner sig som så liten igen! Men iaf så blire nog till att åka madrass och skoter osv. Tänkte tömma kameran lite fort nu med så det kommer bilder sen med.

En bild på systern min sen vi våra familjer va i fjälls förra året.



tumblr ♥

nalmi.tumblr.com - Där har ni mitt liv.



danke

Tack för kvällen brudar!



sportlov!

Äntligen sportlov! Som jag längtat!
Det första jag gjorde när jag kom hem va att baka en kladdkaka inför ikväll. Nu ska jag snart dra iväg till min faster som fyller 50 år, blir till att äta där osv. Sen åker jag jag till Kattis och spenderar kvällen med brudarna i klassen. Älskar verkligen att umgås med dom än om dom ba bitchar ibland,,
Hahah.. men ni vet att jag älskar er!
Men nu måste jag skynda mig om jag ska hänga med, så hejdå.




blä

Gruvar mig för att gå till bussen. Va ska det blåsa och va blank-is för? Jag komma dö.



it's a mystery


texten ♥



hemma nuuu

Tillbaka från stan nu. Köpte massa småsaker som snoddar, hårspännen, trosor, hårspray, torrschampo, örhängen och tuggummi, eller aa, det där va nog allt jag köpte. Tog två hål till i höger öra också, fett najs! Fast ont gjorde det, är typ överkänslig känns det som, är glad att jag inte skrek! Haha..
Men nu sitter jag och gör ingenting, känner mig sugen på att baka, så blir nog till att göra det :)
hörs!

Cpbild, men ville ba visa, än fast det knappt syns men.



dö, öga, dö

Hade elevens val idag, spanska, gjorde inte ett skit kan jag lova! Så det va rätt chill, men drygt ändå. Slutade iaf 11, sen gick vi och åt och for sedan hem. Fick även veta resultatet på svenska nationella och jag måste säga att jag är så nöjd så man kan bli! Kunde inte tro på det själv, galet glad är jag!
Men nu funderar jag på att dra till stan med Agnes, vi ser hur det blir.

Asså åhhhhhhh, kan mitt öga bli normalt snart eller?????



1 mars

Vaknade vid halv 5 imorse av att hela huset skakade. Och då menar jag verkligen att det skakade. Trodde hela huset skulle rasa ihop. Fast det var bara snön som gled av taket, men rädd var jag ändå!
Aja, somnade om, klev upp 10 i 6, duschade, åt frukost och klädde på mig. Så nu sitter jag här och ska snart gå och blåsa håret och fixa mig osv. 
Och justeee, jag tror vi har en inneboende i källaren eller nåt. :o
Eller egentligen tror jag väl inte det, men det låter hela tiden därifrån. T.ex. imorse när jag klev upp så var ingen annan vaken, men det small ner ifrån källarn. Det lät som att nån stöp över nå grejer eller nåt. Fatta rädd jag var när jag skulle gå ner och hämta kläder!
Men nu måste jag fixa mig, så jag skriver när jag kommer hem.