Ikväll va jag på hockey
























Vi lever tillsammans

Jag säger hej, hej! Vilken underbar dag det är, när man får vara som man är och ändå leva tillsammans!







my one and only

Håller seriöst på att avlida nu på naturkunskapen. Lärarn är så jävla blåst, inte ens roligt. Hatar detta.
JAG VILL HEM. NU.
Nejmen jag borde kanske sluta klaga ändå. Eller inte. Fick nyss veta att vi har matte efter detta med. Cutcut. Haha åh. Jag vill sovaaaaaaaa. Eller komma hem i alla fall. Jag pallar inte matte. Pallar inte skolan. Funderar på att hoppa av skiten. Faaaaast det kommer jag inte göra. Eller kommer jag?
Hmmm, klurigt det där. Fundera på det ni!
Äh ska återgå till att planera min begravning nu, lär ju ändå inte överleva dagen så.
Hahah okej, nu dog jag. Lärarn har sig själv som bakgrundsbild på mobilen. Haha orkar inte.
Äh. Dö. Puss.

Tur att någon gör livet värt att leva i alla fall. Söt Therese <33333



Söta brudar!

Fick springa till bussen imorse, men jag hann med den! Har bestämt mig nu, jag ska aldrig mer missa den. Aldrig, aldrig, aldrig.
Sååå önska mig lycka till! Lär behövas..
Just nu har jag svenska i alla fall, och det är stenhårt arbete såklart!






YALLA KOMPIS

EVE IS IN THE HOUSE YÄ. KIDDING, I'M IN THE BLOG!!!
Malin är världens sämsta bloggerska, jag är inne och checkar hennes blogg varje timme, men hon bloggar aldrig, seriöst. Fy skäms på dig. Haha nemen eftersom Malin knappt har berättat om helgen så kan ju jag ta och berätta att jag och Malin hade en feeet lördag! Vi började hos vikkan och sedan vare Medina på sliperiet, ös som ba den och det var fett jävla kul! Enligt mig iaf ;) Sedan vare vidare mot max och sedan sleepmode hos mig! Malin satt pricken över i:et på min helg, som hon alltid gör när jag är med henne! Fattar ni hur konstig hon är? Men det är det som gör hon till det hon är och hon är bäst! Jag älskar dig Malin, så jävla mycket, du är underbaraste! 



Tack Agnes för att du gjorde min söndagkväll bra!

Haha





Eves place

Hejhej, nu är jag med Evelina. Vi for på badhuset direkt efter skolan och nu är vi hos henne med Philip. Vet inte vad vi hittar på men det blir nog najs!




Fick ju låna snyggaste hjälmen av Eve när vi skulle hem till henne. Hahahaha!



Engelska

Har ingen lärare just nu så jag passar på att blogga. Dock kommer hon tillbaka snart..
Får lite panik ändå, knäpptyst här inne för att alla läser.. haha.. så jag borde nog också göra det!
Hare braaa!





Äntligen!

Äntligen finns det en blogg-app till android! Just precis till när jag fått en ny mobil med, har nu en s3! Förjävla glad över det ska ni veta!
Ikväll har jag iaf varit hos Philip, kom hem för en timme sen typ och har duschat o så, och nu ska jag sova. Ville ba testa appen först, så godnatt!





fina vänner jag har




We come into your smile when you want some fun

Tjo folket! Igår hade jag en trevligt kväll på max med Viktoria och Evelina. Super trevligt! Vi spenderade kvällen med blåa tungor!





uttråkad

Sitter här och har naturkunskap. Så less på att inte fatta någonting om det jag gör. Lärarns fel asså, så jävla blåst. Och inte blev det bättre när hon bytte grupp på mig från den om droger till den om Östersjön. Haha töntigt egentligen, men mycket roligare att jobba om droger ju. Fattar inget av Östersjön.
GUFYTYSJLODHSYDF&AJODYU(ASTGUD
Typ så känner jag.
Nejmen, nu måste jag fortsätta. Önska mig lycka till.

Nu vart jag lite gladare iaf. Av att få se älsklingen min! Hahah...



Behövde få skriva av mig.

Kände att jag ville skriva ett inlägg där jag får skriva av mig lite om mina tankar o så. Så förbered er på att få läsa.

Bara jag som stör mig på när folk snackar skit om ens vänner framför/med en? Jag tål det inte. Ärligt, vill ni säga att h*n är dryg, ful, har nå rykte eller nå sånt, så säg det inte till mig eller så att jag hör. De allra flesta vet ju att jag tar åt mig väldigt mycket, och det gäller även sånt som inte handlar om mig. Snackar någon skit om mina vänner så tar jag åt mig. Jag får dåligt samvete över att jag får höra på det och att jag är med dom som säger såna saker. 
Visst, jag kan säga att jag inte är mycket bättre själv. Jag snackar skit. Dock inte lika mycket nu som förr men, jag gör det. Ärligt så har jag nog snackat lite skit om alla som jag är vän med nu, och det är inget jag är stolt över alls. Oftast har det varit för att jag varit avundsjuk på något, men det gav mig ändå inte rätten att säga saker jag sagt om vissa. Och därför, när folk nu säger saker om vissa av mina vänner, sen tycker att jag är konstig för att jag blir sur över de, när jag själv sagt samma sak för ett tag sen, då mår jag dåligt. Känner mig som en så jävla dålig människa. Jag är bättre än så. Jag är ingen ängel, men jag är bättre än förr. Förut dömde jag folk så enkelt av något jag hört eller så. Men jag försöker verkligen att skapa mig en egen uppfattning innan jag dömer nu. 
Och allt detta gör att jag verkligen, verkligen, verkligen inte klarar av när folk säger elaka saker om mina vänner. Jag kan inte stoppa folk från att säga saker, men ni behöver inte göra det när jag hör. 

Nog om det, det är en annan sak jag stör mig på också. Varför kan inte folk vara ärliga? Liksom visst, man behöver inte vara överdrivet ärliga hela tiden, man måste få dra vita lögner ibland och inte berätta hela sanningen jämt. Men man borde förstå när man ska va ärlig och när det är tillåtet att vara tyst, eller är det jag som tänker fel?
"Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen" Förut trodde jag inte alls på det där. Jag levde i lögner hela tiden och försökte att inte bry mig. Men jag har insett att allt blir vara värre i längden. Så många som ljugit mot mig förut har fått mig att bli beroende av bekräftelse. Jag måste få veta hela tiden vad jag betyder för andra människor, annars tror jag det värsta jämt. Har blivit sårad så många gånger att jag tror att alla kommer göra det. Känner mig hela tiden så dryg och desperat när jag får panik om jag inte får svar på sms inom 5 minuter. Jag kan få för mig att folk hatar mig av bara det. Jag vet ju att det oftast bara är så att mobilen dött eller nåt sånt, men ändå får jag panik. 
Jag vet inte hur jag ska bete mig längre. Blivit sviken så många gånger så jag tror att alla ska svika mig, vilket gör att jag oftast blir väldigt "på" än fast jag inte vill vara så. För att på grund av det har jag också blivit sviken, folk liksom lessnar på att jag aldrig litar på det dom säger och behöver bekräftelse hela tiden osv. Och det förstår jag, jag själv skulle inte stå ut med mig om jag var någon annan. Så alla vänner jag har är så jävla bra som står ut med mig. 
Men det finns fortfarande en person som betyder sjukt mycket, men jag verkligen inte förstår någonting av. Jag vet inte hur jag ska bete mig mot h*n eftersom h*n inte säger något. Hatar att jag blir så panikslagen och tror att h*n ska lämna mig för minsta lilla hela tiden, jag drygar mot den personen så jävla mycket att jag inte förstår att h*n ens svarar på sms och så längre. För det skulle nog inte jag ha gjort om jag va h*n. Men jag skulle ändå inte klara mig utan denna person. 
Men aja, nu vart det här personligare än det va tänkt, så jag avslutar detta nu. Hoppas ni fick er en liten tankeställare här.













Lösenord

Nu har jag skaffat lösenord. Kände att jag ville ha lite mer privatliv, eller aa, jag vet inte, vill bara inte att exakt vem som helst ska kunna läsa. Inte så att innehållet är hemligare eller så nu ;)



...

Är så jävla trött och less nu. 
Fuck skoljoggen säg jag ba. 
Så jääääävla varmt och jobbigt. 
Dö.
Vad vill jag med alla dessa pussmunnar egentligen..?



I don't wanna fall unless I'm falling for you

Idag har jag varit i skolan, lagat mat, ätit och nu är jag med Agnes, vi har ätit kladdkaka, planerat lite inför fredag, sett på tv och suttit vid datorn. Sååå vi ska nog fortsätta med nåt nu. 

HAHAHA FULA.




Hejhej

Hej.
Jag har naturkunskap. Det är superkul. Elin Fougt hälsar puss.
Agnes Lindberg hälsar också. Vi jobbar stenhårt!



you're imperfectly perfect

Hade en rätt chill dag på skolan idag, började halv tio och slutade två, hade slappa lektioner också. Skönt de!
Nu sitter jag här och skriver en packningslista, ska fara till Dekarsön för att va ledare på 98erna konfaläger. Åker vid 6-7 tror jag. Sen blir det inga mer inlägg förrän på söndag när jag kommit hem, men det är ni nog van med. Hahah!
Äh nu måste jag fortsätta med listan och skynda mig att packa med!

Bjuder på en bild på mig och Agnes från igår.




Så är läget vet ni

Igår hade jag en väldigt jobbig kväll kan jag lova. Men tack & lov är allt löst nu igen! Och allt känns bättre än det gjorde innan. Ingenting ska få hålla mig nere längre. Nu jävlar, nu ska jag leva mitt liv som jag vill och skita i vad andra säger. Jag ska få tillbaka känslan jag hade i somras. Känslan om att allt är toppen och jag är lycklig! Så det så!


Tagga skola nuraaaa! Haha nejmen. Har sovmorgon så jag börjar inte förrän halv tio. Därför kom jag nyss ut ur duschen och ska snart börja fixa mig. Jag ska äta frukost också om någon undrar. Och borsta tänderna. Osvosv. Haha äh, nu ska jag sluta dryga och slänga in en ful bild på mig istället.

Hahah japp, den va ful. (Om någon undrar jätte mycket så ja, jag har en Nalle puh handduk)



världens bästa

Igår efter skolan gick jag ner till stan och mötte upp världens bästa och saknade Evelina, äntligen! Gick omkring ett tag tills vi gick på UH och fika med Julia och Joel. Träffade även Elvira och pratade ett tag med henne och så. Sedan for vi hem till Eve och åt thaibox, sen satt vi bara och prata tills vid nio när jag for hem. Tack för dagen vännen!
Men nu måste jag gå och fixa mig, skola snart ju, så vi hörs!





att inget är för evigt är väl underförstått?

dö.



Hej

Hej, jag har engelska om ni undrar. Vi har använt datorerna, men jag är klar. Jag är duktig. Hejdå-



I know i should but I can't leave it alone

Fick helt plötsligt en sån jävla lust att blogga! Sååååå nu gör jag det. (no shit?!)
Som ni vet när jag haft långa perioder utan nå vettiga inlägg, så orkar jag inte skriva allt jag gjort sen dess. Men jag kan berätta lite smått om helgen. 
I fredags for jag på barnens dag med Viktoria och Therese, träffade en massa andra trevliga människor, orkar dock inte skriva alla. Aja, hade en så jävla grym kväll kan jag lova! 
I lördags gjorde jag inget på dagen (tror jag..?), sen på kvällen for jag på barnens dag igen, denna gång med Cajenny och Noomi. Precis som på fredagen träffade också många härliga människor. Gillar de flesta av Öviks folket ändå! Hade en bra kväll då också, trots omständigheterna. Sov sedan över hos Cajenny. 
Sen igårkväll for jag på Ku, om det har jag inte så mycket att säga, hade inte någon bra dag igår så.

Bjuder på en ful liten bild sen i fredags.I




Can't believe you made me wanna smile

EVELINA, DU ÄR BÄST!! ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG MED HJÄRTAT! 
DU & JAG, FÖRALLTID ♥


Såg ditt fina inlägg när jag kom in hit för att skriva ett meningslöst test som ingen läser igen, har fett tråkigt, men orkar inte skriva nåt riktigt inlägg :(

OM MIG:
1. Fullständigt namn? - Malin Viola Jasmine Häggström
2. Exakt ålder? - 15
3. Bor ? - Överhörnäs
4. Har du skilda föräldrar? - Nej
5. usdjur? - Katter
6. När är du född? - 19 september 1996
7. Klass? - SA1B
8. När ska du sova ikväll? - 11 kanske
9. Duschat idag? - Nej, men snart
10. Pussat någon idag? - Nej
11. Vad har du ätit idag? - Olika 
12. Dagens klädsel? - svarta jeans, blå tjocktröja
13. Har du pojk-/flickvän? - Nej
14. Vem pratade du med i telefon senast? - Therese 
15. Vem fick du senast sms ifrån? - Oliver


FAVORIT:
16. Film? - Har många
17. Mat? - Vet inte riktigt 
18. Dryck? - Mjölk
19. Ämne i skolan? - Typ psykologi

SENASTE:
20. Personen du kysste? - <3 
21. Gången du hånglade? - Fredags
22. Gången du spydde? - Längesen
23. Gången du var hög? - - 
24. Personen som såg dig gråta? - Vet inte

ANTINGEN ELLER:
25. Svart eller vitt? - Svart 
26. Hund eller katt? - Katt tror jag
27. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på
28. Singel eller upptagen? - Upptagen
29. Big brother eller Paradise Hotel? - BB
30. Choklad eller lakrits? - Choklad
31. Göteborg eller stockholm? - Har bara varit i Stockholm
32. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
33. Coca cola eller fanta? - Båda
34. Pizza eller kebab? - Kebab
35. Älska eller älskas? - Båda
36. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:
37. Personer som sagt jag älskar dig? - Räknar inte
38. Gånger du haft minnesluckor? - Ingen gång tror jag
39. Piercingar har du? - 4 i öronen 
40. Personer du saknar just nu? - Många
41. Gånger ditt hjärta brustit? - Några

VEM:
42. Vill du kyssa nu? - <3
43. Hade du senast en msnkonversation med? - Minns inte
44. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Nån
45. Förtjänar att dö? - Ingen tror jag 

VAD:
46. Gör dig glad? - De bästa
47. Gör dig ledsen? - Tråkiga saker
48. Vad vill du helst göra nu? - Skaffa ett liv
49. Vill du ha nu? - Sommarlov
50. Längtar du till? - Nästa helg 
51. Är det bästa som har hänt dig? - Mina bästa vänner 

HAR DU NÅN GÅNG:
52. Hånglat med nån riktigt ful? - Nej
53. Hånglat med nån som du älskat? - Ja
54. Hånglat/kysst nån snygg? - Ja
55. Varit kär? - Ja
56. Skrattat så mycket att du har spottat ut nån dryck du haft i munnen? - Ja
57. Pussat en tjej? - Ja
58. Gjort bort dig? - Ja
59. Druckit alkohol? - Ja
60. Lurat någon? - Ja




BABY, BABY, BABY, OHHHH.

→ Hej kompis ←

NEJ JAG SKOJA. ♠

Hej fru, eller äru min man? Jag har aldrig tagit reda på det där vetu. Men iaf, jag saknar dig, jag saknar dig så jävla mycket, jag saknar dig som dagar saknar sol och nätter saknar måne, jag saknar dig helt enkelt! Du är så jävla bra, så jävla bäst, så jävla grym, så jävla allt. Åh, att du just är min, det är det bästa! Om du inte visste att du är min (bara min), så vet du det nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ville bara att du ska veta att jag saknar dig och att jag vill ha dig vid min sida, föralltid. För du vet att det finns ett föralltid va? Jag tror på det iaf, du får göra som du vill! Men jag älskar dig Malin Viola Jasmine Häggström, jag älskar dig mest! ♥